Horoscop zilnic 28 octombrie 2021. Vărsătorii intră în conflict cu partenerul de cuplu, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 28 octombrie 2021. 

Tag-uri:

Berbec


Ziua de astăzi este posibil să-ți aducă unele nemulțumiri în planul sentimental, intim sau dialoguri și dispute pe tema banilor. S-ar putea să nu-ți poți recupera niște bani de la prieteni și de aici să se iște o ceartă, să nu reacționezi tocmai bine. În altă ordine de idei, încerci să-ți suplimentezi veniturile și faci eforturi în acest sens.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce stres din partea unor colegi de la serviciu sau persoane cu care desfășori activități. Ești pe cale să rupi un contract sau să schimbi termenii, pentru că ți se pare că munca nu-ți este răsplătită pe cât meriți.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce deplasări și o preocupare pentru un interviu de angajare, susținerea unui proiect, a unei prezentări, iei cuvântul în ședințe și te faci remarcată. Totodată, s-ar putea să ai parte de niște dispute cu unii colegi, din cauza principiilor diferite. Ești foarte activă la locul de muncă și nu vrei să mai treci cu vederea niciun derapaj.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru bani, pentru banii pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Ai o nemulțumire și încerci să o rezolvi prin diplomație, dacă tot se află Luna în  zodia Leu, iar dacă vezi că lucrurile nu se îndreaptă în direcția rezolvării, atunci schimbi planul.

 

Leu

 

S-ar putea, ca unele evenimente care au loc, astăzi, în planul familial, să te afecteze. Poți face eforturi pentru a rezolva niște chestiuni care au legătură cu casa sau cineva din familie are nevoie de ajutorul tău. Te sfătuiești cu o rudă/prieten de la drum, din străinătate, legat de o decizie sau cum să găsești soluții bune la chestiunile care te frământă.

 

Fecioară

 

Nu stai foarte bine cu sănătatea și nici în apele tale nu prea ești. La serviciu reușești cu greu să-ți îndeplinești sarcinile și stai mai mult izolată. Pe de altă parte, dacă ai de susținut un examen, să obții un atestat sau o diplomă, să susții un interviu, îți aduni toate forțele să poți acumula informație și să faci impresie în fața unei comisii sau a unui angajator.

 

Balanță

 

Relațiile cu prietenii sunt astăzi puse la încercare. Posibil să ai parte și de surprize neașteptate de la persoane pe care le credeai apropiate și care dovedesc contrariul atunci când este vorba de interesul lor. În planul sentimental, deasemenea, apar surprize.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce decizii în planul profesional, al carierei, pe termen lung și ai nevoie să nu te influențeze nimeni atunci vei da un raspuns de confirmare sau refuz al unei oferte de job. Încerci să-ți aranjezi timpul, astfel încât să mai ai și viață personală. Apare o oportunitate și nu vrei să o ratezi, dar nici să-ți pară rău mai târziu, dacă nu analizezi în detaliu.

 

Săgetător


Posibil, să afli, astăzi, despre persoane cu care lucrezi și cu care nu ai rezonat niciodată, că-ți pun bețe în roate.  Nu știi momentan cum să procedezi, să reacționezi sau să te faci că nu știi nimic și să vezi mai departe ce se întâmplă. Este în joc și imaginea ta, așa că decizi să păstrezi discreție legat de informațiile aflate.

 

Capricorn

 

Astăzi, te interesează banii și discuți cu șefii despre posibilitatea unei măriri salariale sau despre mărirea unui buget de care ai nevoie într-un proiect. Totodată, s-ar putea să ai un blocaj sau amânări în obținerea unor acte ce țin de moșteniri, taxe, impozite, asigurări.

 

Vărsător

 

S-ar putea, astăzi, să intri într-un conflict de idei cu partenerul de cuplu, pentru că nu ești de acord cu niște decizii luate în sfera profesională. La serviciu, te frămânți cum să rezolvi niște sarcini sau o situație cu cineva care nu-și face treaba. Nu vrei să faci rău nimănui, însă dacă lucrurile nu merg cum trebuie, este posibil să picați mai mulți vinovați.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te ocupi de starea de sănătate, să faci niște programări la consultații, investigații, pentru tine sau pentru cineva din familie. La serviciu, colegii îți susțin o idee de reorganizare și de eficientizare a timpului de lucru. 

 

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Gabi Szabo - În politica, atunci când ți se spune "da" , e "nu"

related posts

Modifică setările cookies