Horoscop zilnic 29 iulie 2015. Capricornii iau o decizie importanta, iar Leii au probleme financiare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 iulie 2015. 


BERBEC

Incerci sa rezolvi fiecare situatie care apare cu o atitudine pozitiva, mai ales la job unde apar cateva probleme neprevazute, pe care trebuie sa le solutionezi urgent.

TAUR

Esti predispusa unei stari de spirit destul de proasta, motiv pentru care ar fi bine sa nu te implici in vreo discutie importanta la job sau chiar si cu partenerul de viata.

GEMENI

Faci tot posibilul sa duci la bun sfarsit responsabilitatile de la job in cel mai scurt timp posibil, astfel incat dupa-amiaza sa-ti apartina in totalitate, fie ca-ti doresti sa citesti o carte sau sa te indrepti catre o sesiune intensa de shopping.

RAC

Trebuie sa finalizezi urgent un proiect, motiv pentru care iti neglijezi partenerul de viata si prietenii, iar acestia incep sa-ti atraga atentia asupra acestui aspect. 

LEU

Ai probleme destul de mari din punct de vedere financiar, de aceea esti nevoita sa apelezi la ajutorul unor prieteni pentru a-ti achita datoriile. 

FECIOARA

Se anunta o zi obisnuita la birou, in care iti termini la timp activitatea, iar dupa-amiaza te relaxezi in oras alaturi de prieteni.

BALANTA

Dupa mult timp ai parte de o zi libera, in care sa te odihnesti si petreci niste timp de calitate doar pentru tine, in care mergi la cumparaturi sau la salon.

SCORPION

Esti prinsa la mijloc intr-un conflict de la job, iar astazi ar fi cazul sa remediezi intr-un fel sau altul situatia, tinand cont ca ai putea avea de suferit din aceasta cauza. 

SAGETATOR

Te-ai saturat de felul in care esti tratata la locul de munca, chiar daca tu iti faci treaba asa cum trebuie, asa ca te hotarasti sa porti o discutie pe acest subiect cu superiorii.

CAPRICORN

Trebuie sa iei o decizie importanta cu privire la viitorul tau sentimental, de aceea te consulti cu un prieten foarte bun care iti ofera cateva sfaturi in acest sens.

VARSATOR

Primesti o veste importanta din partea unei prietene bune, ceea ce va ofera un motiv in plus pentru a sarbatori, asa ca petreceti seara in oras.

PESTI

Te straduiesti prea mult sa intri in gratiile unor cunostiinte, iar asta iti afecteaza starea de spirit, mai ales ca acestia nu par sa inteleaga prin ce probleme treci.

related posts

Modifică setările cookies