Horoscop zilnic 29 iunie 2015. Leii au probleme de sanatate, iar Sagetatorii cheltuiesc o suma importanta de bani


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 iulie 2015


BERBEC

Astepti concediul cu nerabdare, insa trebuie sa faci fata si acestei saptamani care incepe cu o zi destul de aglomerata, in care iti este solicitat ajutorul la multe activitati de la job.

TAUR

Trebuie sa participi la o discutie importanta la job, motiv pentru care iti amani planurile pe care ti le facusei pentru sfarsitul acestei zile. 

GEMENI

Urmeaza sa mergi la ziua unei bune prietene, insa nu ai apucat sa-i cumperi cadou, asa ca dupa job mergi la cumparaturi, pentru a-i achizitiona ceva dragut. 

RAC

O buna prietena iti cere ajutorul financiar intr-o problema destul de grava. Nu eziti sa o imprumuti cu o suma de bani importanta, chiar daca asta inseamna sa apelezi la economiile tale.

LEU

Inca te resimti dupa problemele de sanatate cu care te-ai confruntat in ultima perioada, iar astazi nu te simti atat de bine, asa ca incerci sa te menajezei.

FECIOARA

Esti pusa in fata unei situatii in care trebuie sa iti arati talentele organizatorice si, chiar daca la inceput pare o provocare, pana la urma te descurci remarcabil.

BALANTA

Programul aglomerat din ultima perioada pare sa nu se mai sfarseasca. Astazi iti sunt atributite noi proiecte la munca, de aceea te straduiesti sa-ti organizezi timpul si mai bine.

SCORPION

Esti atat de preocupata de problemele de la job, incat iti neglijezi partenerul de viata, iar astazi se pare ca acesta iti explica situatia in care va aflati.

SAGETATOR

Esti nevoita sa faci niste cheltuieli neprevazute si sa apelezi la economiile pe care ti le facusei pentru concediu, fapt care nu te bucura prea tare.

CAPRICORN

Esti in pana de idei in ceea ce priveste cadoul pe care sa i-l cumperi partenerului de viata pentru aniversarea lui, de aceea astazi incerci sa aflii ce si-ar dori.

VARSATOR

Dupa o perioada in care ai muncit foarte mult, astazi se pare ca este ziua ta norocoasa, deoarece superiorii te anunta ca urmeaza sa fii promovata.

PESTI

Ai nevoie de o schimbare la care ai visat de cateva zile, iar astazi pari mai hotarata ca nicioadata sa faci acest pas, chiar daca este vorba doar despre o simpla vizita la un salon de infrumusetare.

related posts

Modifică setările cookies