Horoscop zilnic 29 septembrie 2023. Gemenii duc relația amoroasă la alt nivel, Peștii pot cere o mărire salarială


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 29 septembrie 2023. 

Tag-uri:

Berbec

 

Luna Plină din zodia Berbec de astăzi se formează în casa identității tale și anunță un succes, o realizare, încheierea unui proiect personal, care să te pună în valoare și să-ți răsplătească eforturile în planul profesional. De asemenea, se dinamizează și axa relațională și este posibil să aibă loc evenimente de impact în cuplu, pentru că apar crize sau provocări, pe care va fi nevoie să le treci.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în sectorul trecutului, introspecției, frământărilor interioare și spiritualității. Luna Plină poate amplifica niște stări, dar aduce o vindecare, te invită la un bilanț, să lași în spate trecutul, să închei niște etape care nu te mai ajută în evoluție. Posibil să apară evenimente neașteptate care te împing să faci niște schimbări la serviciu.

 

Gemeni

 

Astăzi se formează Luna Plină din zodia Berbec, care îți dinamizează sectorul prietenilor, viața socială, planurile și proiectele de viitor. Au loc încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri privind activitățile profesionale. De asemenea, este posibil să se încheie o relație de prietenie sau o poveste de iubire să treacă la un alt nivel.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, privind imaginea și reputația profesională. Pot avea loc încheieri de etape, finalizarea unor proiecte, poți înregistra un succes, să ți se deschidă drumuri noi din punct de vedere profesional. Și sectorul vieții de familie intră în  vizorul tău și pot avea loc evenimente importante.

 

Leu

 

Luna Plină din zodia Berbec de astăzi dinamizează sectorul schimburilor de experiență profesională, sistemului educațional, călătoriilor, relația cu străinătatea, credințele și convingerile. Au loc încheieri de etape, finalizarea unor studii, obținerea unor diplome, dar pot avea loc și evenimente neașteptate, schimbarea perspectivei asupra vieții sau pornirea pe un alt drum profesional. 

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în sectorul asociat transformărilor profunde, intimității, încrederii reciproce, banilor proveniți din alte surse decât salariile, banii pe care îi deții la comun cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane. Au loc încheieri de etape și răsturnări de situație într-un context financiar, dar și-n relația de cuplu, unde este nevoie de clarificări.

 

Balanță

 

Luna Plină care se formează astăzi în zodia Berbec, dinamizează sectorul mariajului, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Posibil să aibă loc încheieri de etape, o despărțire, dacă nu mai rezonezi cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, este posibil ca demersurile tale să aibă ecou și să intri într-o relație, însă nu sunt excluse evenimente surpriză.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Berbec, care activează sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. Posibil să aibă loc încheieri de etape, schimbarea unui job sau schimbări la nivelul conducerii firmei unde lucrezi. Poate să apară și o criză în relațiile cu șefii/colegii sau cu cei cu care desfășori activități. De asemenea, se pot reactiva afecțiuni mai vechi, așa că ai grijă și la sănătate! 

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Berbec, care activează sectorul amoros, aventurile romantice, copiii, creativitatea și valorificării unor pasiuni, de pe urma căreia poți obține beneficii materiale. De asemenea, pot avea loc încheieri de etape în planul iubirii sau poate reușești să cucerești pe cineva. Posibil să apară și surprize în relațiile tale/ de prietenie și să descoperi lucruri la care nu te așteptai la partenerul de cuplu. 

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în sectorul vieții de familie, căminului/ spațiului de locuit și părinților. Se încheie niște demersuri privind o mutare, o tranzacție imobiliară, dar pot să apară și surprize neateptate în planul financiar. Pe de altă parte, discuția cu unul dintre părinți ar putea să te determine să faci o schimbare profesională.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în sectorul comunicării, interacționării cu ceilalți, informațiilor și negocierilor. Posibil să culegi roadele unor demersuri privind activitatea profesională, să fii mai activă, să socializezi mai mult, să te remarci. Pentru că Venus, planeta iubirii, formează un aspect tensionat cu Uranus, guvernatorul tău, este posibil să apară evenimente neprevăzute și-n relație, să se încheie o etapă sau să treci la următorul nivel.

 

Pești

 

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în sectorul financiar, al banilor pe care îi cîștigi de la locul de serviciu. S-ar putea să ai niște conștientizări, să-ți dai mai multă valoare și-n perioada următoare să ai curajul să ceri o mărire salarială. Pe de altă parte, s-ar putea ca o discuție cu partenerul să ducă într-o direcție neașteptată.

related posts

Modifică setările cookies