Horoscop zilnic 3 decembrie 2015. Leii sunt remarcati la job, iar Capricornii ajuta o prietena


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 3 decembrie 2015. 


BERBEC

Nu esti deloc incantata de felul in care te trateaza persoana iubita. Te simti ignorata si te gandesti sa il iei la o discutie serioasa pe aceasta tema. A sosit momentul sa incepi sa fii tratata asa cum meriti.

TAUR

Iti faci probleme legate de relatia cu partenerul si te intrebi daca mai merita sa faci eforturi pentru ca lucrurile intre voi sa mearga bine. Ti se pare ca el este dezinteresat si prea putin dornic de un viitor impreuna.

GEMENI

Te bucuri de toata atentia si afectiunea iubitului tau. Relatia ta este mai stabila ca niciodata si crezi ca el ar putea fi barbatul cu care sa iti petreci restul vietii. Si vestea buna este ca si el crede acelasi lucru despre tine.

RAC

Eforturile din ultima perioada iti sunt rasplatite cu o veste buna din partea superiorilor, adica este posibil sa primesti un proiect important sau chiar o avansare. 

LEU

Astazi te faci remarcata la locul de munca: ai initiativa si nu te temi sa iti exprimi parerile, chiar daca nu sunt agreate de toata lumea. Ai o atitudine de luptatoare, iar asta iti castiga respectul sefilor.

FECIOARA

Primesti un cadou neasteptat de la persoana iubita. Iti doresti sa te revansezi in fata lui, asa ca pregatesti o cina romantica, chiar daca nu esti experta la gatit. 

BALANTA

Esti deja cu gandul la vacanta, desi mai ai ceva de asteptat pana va veni si randul tau pana sa te bucuri de concediu, de aceea ar fi indicat sa lasi visurile deoparte si sa iti rezolvi treburile.

SCORPION

Esti hotarata sa-i faci o surpriza partenerului de viata, de aceea intreaga o dedici organizarii unei seri romantice, plina de mici atentii de care sa va bucurati impreuna. 

SAGETATOR

O zi favorabila din toate punctele de vedere. Astazi, planetele par sa se alinieze astfel incat tot ce-ti propui sa cunoasca un final fericit.

CAPRICORN

O buna prietena iti cere ajutorul financiar intr-o problema destul de grava. Nu eziti sa o imprumuti cu o suma de bani importanta, chiar daca asta inseamna sa apelezi la economiile tale.

VARSATOR

Te-ai saturat de felul in care te trateaza o parte dintre colegi doar pentru faptul ca tu iti faci treaba asa cum trebuie, asa ca le aduci la cunostiinta superiorilor aceasta problema.

PESTI

Esti dezamagita de faptul ca nu mai ai deloc timp pentru hobby-urile si pasiunile tale. Jobul iti ocupa cea mai mare din timp, iar atunci cand esti libera de abia ai timp sa te odihnesti.

related posts

Modifică setările cookies