Horoscop zilnic 30 aprilie 2015. Taurii au o zi dificila, iar Balantele iau o decizie importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 30 aprilie 2015.


BERBEC

Esti deja cu gandul la week-end, mai ales ca va fi unul prelungit, in care vei petrece alaturi de prieteni, iar din aceasta cauza nu reusesti sa te concentrezi asa cum ar trebui la locul de munca. 

TAUR

Se pare ca ai parte de o zi dificila, in care nu reusesti sa rezolvi aproape nicio treaba la job, iar seara ai diverse discutii contradictorii cu partenerul de viata. 

GEMENI

Esti nevoita sa faci niste schimbari pentru programul de astazi, din cauza unei sedinte de la job programata pe ultima suta de metri la sfarsitul zilei. 

RAC

Esti in urma cu toate atributiile de la job, iar astazi esti nevoita sa ramai peste program pentru a ajunge la zi cu sarcinile pe care le ai de indeplinit. 

LEU

Ai probleme de comunicare cu partenerul de viata, iar din aceasta cauza nu esti intr-o dispozitie prea buna si nu te simti in stare sa porti discutii serioase. 

FECIOARA

Este o vreme ideala pentru a petrece cateva ore in aer liber, asa ca iesi in parc cu prietenii si te distrezi cum nu ai mai facut-o de multa vreme. 

BALANTA

Astrele sunt de partea ta, de aceea ar fi indicat sa profiti de aceasta zi si sa iei o decizie importanta pe care ai amanat-o pana acum, cu privire la viitorul tau profesional.

SCORPION

Te implici intr-un proiect pentru care trebuie sa renunti la diverse placeri, iar astazi trebuie sa faci un astfel de sacrificiu si sa ramai peste program la job. 

SAGETATOR

Primesti o suma importanta de bani cu care reusesti sa-ti rezolvi o parte dintre problemele financiare cu care te-ai confruntat in ultima perioada. 

CAPRICORN

Problemele de sanatate cu care te-ai confruntat in ultima perioada te determina sa faci niste investigatii amanuntite, iar astazi iti faci timp pentru a te ocupa de acest aspect. 

VARSATOR

Te numeri printre norocosii care au parte de un week-end prelungit si profiti de aceasta oportunitate pentru o excursie la munte, cu prietenii.

PESTI

Te certi destul de rau cu unul dintre colegii de la job din cauza unei greseli pe care nu si-o asuma si pentru care ai si tu de suferit.

related posts

Modifică setările cookies