Horoscop zilnic 30 septembrie 2015. Gemenii sunt rasfatati de iubiti, iar Varsatorii se preocupa de aspectul financiar


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 30 septembrie 2015.


BERBEC

Dupa o perioada grea si aglomerata din toate punctele de vedere, astazi te bucuri de o zi calma, fara probleme de rezolvat sau sfaturi de dat. Profita de ea din plin, iesi la o plimbare sau pur si simplu petrece putin timp cu tine si incarca-ti bateriile.

TAUR

Trebuie sa profiti de aceasta zi din plin, caci noi oportunitati de angajare apar in perimetrul tau. Vei reusi sa obtii job-ul pe care ti-l doresti de atat de mult timp si vei sarbatori aceasta reusita intr-un cadrul intim, alaturi de cele mai bune prietene.

GEMENI

Desi iubitul tau te rasfata cu declaratii de dragoste desprinse parca din povesti, tu esti totusi ganditoare si nesigura de sentimentele lui. Nu mai analiza oamenii si vorbele acestora in amanunt, caci uneori nu e bine sa sapi atat de adanc. 

RAC

Astazi te vezi nevoita sa-ti antrenezi adaptabilitatea la unele situatii cu care nu te-ai mai confruntat pana acum. Desi iti va fi greu sa faci cum spun altii sau sa-ti controlezi iesirile si nemultumirile, totusi vei reusi sa faci fata noilor provocari. 

LEU

Apar tot felul de ocazii de imbunatatire a situatiei materiale, profesionale si sociale si nu le vei lasa sa treaca pe langa tine nicidecum. Carisma inegalabila, autoritatea confirmata de-a lungul timpului si pasiunea cu care te dedici telurilor tale sunt factorii care te duc spre succes.

FECIOARA

Iti doresti o schimbare majora la nivel profesional, iar acum este momentul sa o faci. Profita de cunostintele dobandite pana acum si mergi cu incredere la interviul care ar putea sa-ti schimbe complet viata si care ti-ar aduce multe satisfactii.

BALANTA

Te implici mult prea mult in ceea ce priveste job-ul tau si uiti de familie, prieteni si chiar de tine. Invata sa alegi doar ceea ce te satisface pe ambele planuri, nu doar ceea ce-ti aduce multi bani in cont. 

SCORPION

Esti depasita de volumul de munca pe care il ai si nu mai faci fata stresului de la locul de munca. Incearca sa te organizezi mai bine, altfel vei avea probleme mai mari decat cele de acum.

SAGETATOR

Ai tendinta de a incepe ziua cu o discutie in contradictoriu, care nu va face altceva decat sa dauneze bunei tale dispozitii. Bucura-te de aceasta zi frumoasa fara a provoca dispute, polemici si certuri carora nu le poti face fata.

CAPRICORN

Esti prinsa de emotiile care si-au facut imediat aparitia odata ce ai aflat o veste importanta pentru tine, dar mai ales pentru relatia ta si viitorul ei. Bucura-te de ea si impartaseste-o si cu cei apropiati.

VARSATOR

Astazi te preocupa in mod special aspectul financiar si in acest sens iti faci toate calculele necesare pentru a te asigura ca ai bani de vacanta pentru aceasta vara si iti acoperi toate cheltuielile din aceasta perioada.

PESTI

Un prieten are nevoie de ajutorul tau si desi acest lucru inseamna ca trebuie sa renunti la propriile griji si planuri, nimic nu-ti sta in cale pentru a-i oferi ajutorul, asa cum faci de fiecare data cand cineva se afla in aceasta situatie.

related posts

Modifică setările cookies