Horoscop zilnic 30 septembrie 2023. Taurii pot să-și părăsească partenerul de cuplu, Scorpionii se vindecă de o afecțiune


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 30 septembrie 2023.

Tag-uri:

Berbec

 

Luna formează, astăzi, un aspect strâns cu Chiron, micul înțelept și vindecătorul. S-ar putea să ai un moment de conștientizare, să îți dai seama de niște vulnerabilități, pe care le ai în planul relațiilor și astfel să le vindeci. Este important să fii bine tu cu tine, dar și cu ceilalți și să ajungi la o armonie.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, conjuncția Lunii cu Chiron să-ți aducă o vindecare, după o perioadă pe care ai resimțit-o de izolare. Posibil să se amelioreze și niște simptome, care ți-au dat de furcă cu sănătatea. Pe de altă parte, realizezi că trebuie să închei o etapă la locul de muncă sau în cuplu, pentru că nu mai aveți aceleași viziuni comune de viitor.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, legătura strânsă pe care o formează Luna cu Chiron, micul înțelept, să vindece o relație cu un prieten, să o transforme sau să o încheie în relații bune. Pe de altă parte, realizezi că este necesar să închei un proiect, care nu-ți mai aduce beneficii. În planul sentimental, ai grijă, pentru că poți lua decizii pripite!

 

Rac

 

O situație care are loc astăzi în planul profesional, îți dă ocazia sau oportunitatea și-ți deschide alte uși. Deși de primă fază nu vezi partea bună, pe termen lung este de bun augur. Posibil să-ți reconfigurezi un traseu profesional, o strategie de atingere a unor obiective, astfel încât să te pui mai mult în valoare.

 

Leu

 

Posibil astăzi să ai niște conștientizări, să-ți dai seama că trebuie să renunți la niște convingeri sau principii pentru a merge mai departe pe o cale de evoluție și dezvoltare personală, profesională sau spirituală. S-ar putea să-ți vină niște idei cum să rezolvi un context juridic.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să iei niște decizii financiare importante, să închei niște datorii, să găsești un echilibru, să nu mai faci altele. De asemenea, vei discuta și cu partenerul de  cuplu despre banii la comun sau niște situații din sfera intimă, să depăsești o perioadă apăsătoare, cu frici.

 

Balanță

 

Conjuncția Lunii cu Chiron, micul înțelept, care se formează astăzi în casa relațiilor și parteneriatelor, vine să scoată la suprafață anumite frici. De asemenea, duce la conștientizări și vindecări dacă a a avut loc o despărțire. Aspectul astral se poate resimți și-n relațiile profesionale.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să realizezi că este nevoie să schimbi locul de muncă, mai ales dacă au apărut modificări în programul de lucru și în sarcini. Conjuncția Lunii cu Chiron, micul înțelept, vine să aducă o vindecare și-n planul sănătății și se cere o schimbare a stilului de viață.

 

Săgetător

 

Astăzi vei avea niște revelații cu privire la planul sentimental, relația cu copiii sau o activitate de creație/recreativă. S-ar putea să fie nevoie să realizezi că trebuie să treci la următorul nivel al relației, să consolidezi o poveste de dragoste.

 

Capricorn

 

Găsești soluții astăzi la o problemă de natură familială, locativă. Pe de altă parte, conjuncția Lunii cu Chiron, micul înțelept, te ajută să te vindeci de o traumă de familie, o relație defectuoasă cu părinții și-ți poți da seama de unde vin niște emoții distructive.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil îți dai seama că este nevoie să mai înveți, să te perfecționezi într-un domeniu, să cauți să te pui mai mult în valoare, să-ți vindeci lipsa de încredere în forțele proprii. Discuția cu o persoană apropiată ar putea să te ajute să-ți vindeci niște frici și să pornești pe un drum nou profesional.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să afli niște vești, care să te pună pe gânduri, legate de un context financiar. Posibil să conștientizezi că folosești niște tipare de natură financiară, pe care le repeți și care ți-au adus o administrare defectuoasă a resurselor financiare.

 

related posts

Modifică setările cookies