Horoscop zilnic 4 aprilie 2018. Zi perfectă pentru Tauri, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul zilei de 4 aprilie 2018.

Tag-uri: #Horsocop zilnic

BERBEC

Modul în care te exprimi poate face că cei din jur să te înțeleagă cu dificultate. Fii clară și concisă și totul va merge foarte bine. Poți avea sentimentul că cei care nu te înțeleg vor de fapt să te tragă în jos, dar ar trebui să te gândeșți că și tu porți o parte de vină.

 

TAUR

Astăzi pare a fi o zi perfectă pentru Taur, așa că profită din plin de ea înainte să te trezeșți că nu mai ai timp pentru ține. Lasă deoparte treburile zilnice și relaxează-te, mergi la piscină sau la aerobic și răsfață-te cu un obiect cumpărat pentru plăcerea sufletului.

 

GEMENI

Pe măsură ce ziua trece, îți vei da seama că a venit momentul să te gândeșți și la ține. Renunta la ideile care te țin în loc și încearcă să îți umpli mintea cu locuri noi și oameni de calitate. Minivacanţa de paşte te va ajută să îți dai seama care este următorul proiect la care vrei să lucrezi.

 

RAC

Un conflict care izbucnește la muncă sau acasă îți va da ocazia să le demonstrezi celor din jur că ai calități de mediator. Dacă până acum ți-ai refuzat ieşirile la shopping, însă astăzi ai ocazia să recuperezi.

 

LEU

Toată ziua vei fi cu mintea în altă parte și nu vei fi deloc motivată să îți duci la bun sfârșit sarcinile. O repriză de exerciții nu doar că îți va da mai multă energie, dar cu siguranță tonusul tău va reveni la normal. Dacă ai un hobby de care ai uitat în ultima vreme, astăzi este un moment bun să ți-l amintești.

 

FECIOARĂ

Astăzi poți conta pe nevoia de armonie pentru a echilibra relațiile tensionate din viață ta. Ești dispusă la accidente în această zi, așa că ai grijă la mișcările rapide pe care le faci pentru a nu te răni. Spre seară vei întâlni cu un prieten vechi care abia așteaptă să îți povestească tot ce este nou în viață să.

 

BALANȚĂ

Capacitatea de a te adapta oricărei situații te va ajută să treci cu brio peste ziua de azi. Rămâi deschisă tuturor oportunităților, chiar dacă acestea nu par să îți fie favorabile de la început. Emoțiile îți pot crea probleme digestive, așa că nu consumă produse picante.

 

SCORPION

Ziua ta este foarte liniștită și poate include mici excursii în afară orașului, iar tu te vei bucură de orice moment de liniște de care vei avea parte. O discuție cu unul dintre colegi te poate ajută să îți dai seama care sunt excesele din viață ta.

 

SĂGETĂTOR

Ești extrem de hotărâtă să îți ții promisiunile și ești foarte mândră de toate realizările tale de până acum. Pentru că mereu vrei să faci totul perfect și ai tendința să pui prea mult suflet în tot ce faci, ai avea nevoie de câteva zile libere în care să te porți relaxa în liniște.

 

CAPRICORN

Astăzi ești extrem de încăpățânată, dar din fericire pentru ține această atitudine te va ajută să rezolvi unele probleme financiare. O schimbare de look poate fi exact ceea ce ai nevoie după atâta vreme în care ai pus doar problemele altora pe primul loc. 

 

VĂRSĂTOR

Relaxarea plutește în aer astăzi. Te simți liberă și gândurile tale devin din ce în ce mai clare, începi să îți dai seama ce vrei să faci cu adevărat în viață profesională. Fii impulsivă! Energia pe care o simți va pune stăpânire pe ține și în următoarele zile.

 

PEȘTI

Se anunță o zi cu discuții extrem de importante, de aceea nu ezită să ceri sfatul unui avocat dacă lucrurile devin tensionate. Cineva din familie poate avea nevoie de ajutorul tău. Problemele celorlalți pot deveni copleșitoare astăzi, dar trebuie să te gândeșți și la tine.

related posts

Modifică setările cookies