Horoscop zilnic 4 decembrie 2015. Gemenii se trezesc intr-o dispozitie excelenta, iar Leii au o zi perfecta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 decembrie 2015.


BERBEC

Esti nevoita sa faci o alegere importanta cu privire la viitorul tau profesional, motiv pentru care astazi te consulti cu niste prieteni apropiati in acest sens. 

TAUR

Relatia cu partenerul merge din ce in ce mai bine si iti faci sperante ca in curand el ca face pasul cel mare. Astrele va sunt favorabile si o mare schimbare pe plan sentimental se anunta in perioada care urmeaza.

GEMENI

Te trezesti cu o stare de spirit foarte buna si reusesti sa emani atat de multa energie celor din jur, incat ziua se transforma intr-un adevarat motiv de bucurie.

RAC

Ziua de astazi are un impact pozitiv asupra intregii tale vieti, deci este de asteptat sa se rasfranga si asupra sferei sentimentale. Ti se aduc niste vesti care iti schimba complet planurile pe care le aveai pentru perioada urmatoare.

LEU

Este ziua perfecta pentru a-ti pune la bataie creativitatea. Desi ai tendinta sa faci aceeasi alegere pe care ai mai facut-o si in trecut, nu te lasa constransa de vechile idei si vino cu ceva inovativ. 

FECIOARA

O zi linistita, fara schimbari majore. Iti respecti rutina si abia la sfarsitul zilei ai parte de "actiune", cand partenerul de viata iti face o surpriza sau prietenii tai se mobilizeaza si te scot in oras.

BALANTA

Vei avea o buna dispozitie molipsitoare astazi. Intuitia ta nu da gres si te poti astepta in orice moment al zilei la o reusita in plan personal sau profesional.

SCORPION

Ai parte de o zi aglomerata, in care primesti numeroase sarcini de la job, iar dupa-amiaza trebuie sa rezolvi si niste probleme personale pe care le-ai tot amanat. 

SAGETATOR

Astrele te supun unui test de autocontrol si rezistenta la stres. E posibil sa fii luata prin surprindere si sa clachezi sub presiune. 

CAPRICORN

Oamenii din jurul tau au tendinta de a iesi prea mult in evidenta, lucru care te deranjeaza la culme. Faci tot posibilul sa iti pastrezi calmul si sa ii tratezi totusi pe ceilalti cu respect si toleranta.

VARSATOR

Astazi vei intalni pe cineva care iti va face inima sa tresara, iar astfel viata afectiva va fi in favoarea ta. Profta de aceasta ocazie si nu incerca sa gasesti defecte si lucruri care nu-ti plac, ci fa tot posibilul sa-l tii aproape de tine cat mai mult timp.

PESTI

Astrele iti surad astazi, mai ales din punct de vedere financiar. Iti intra in cont sau in buzunar o suma de bani pe care nu o asteptai, dar care vine perfect in aceasta perioada.

related posts

Modifică setările cookies