Horoscop zilnic 4 ianuarie 2016. Leii inca lenevesc, iar Racii au parte de o zi agitata


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 ianuarie 2016. 


BERBEC

Inceputul de an te gaseste intr-o dispozitie de zile mari, in care reusesti sa impresionezi pe cei din jurul tau cu energia de care dai dovada. 

TAUR

Ai exagerat cu petrecerile din ultimele zile, iar acum te resimti. Ai nevoie de cateva zile de repaus, de care ai noroc, tinand cont ca esti inca in concediu. 

GEMENI

Pentru tine s-a terminat vacanta. Ai inceputul deja treaba la locul de munca, insa nu prea ai chef si nici dispozitia necesara pentru a te apuca de lucruri marete. 

RAC

Ai parte de o zi agitata, tinand cont ca la munca deja au inceput activitatile majore. Trebuie sa organizezi programul pentru un program important. 

LEU

Inca lenevesti, nu ti-ai revenit dupa perioada de vacanta. Incerci sa incepi ziua cu un program de gimnastica si de revigorare, dar nu prea iti iese. 

FECIOARA

Nu esti intr-o dispozitie prea buna, nu ai chef de nimic si de nimeni. Ai avut un week-end agitat, cu multe petreceri, iar acum nu vrei decat sa te odihnesti. 

BALANTA

Incepi ziua cu o sedinta importanta, chiar daca tu nu ti-ai revenit prea bine dupa saptamanile de concediu. Revino-ti repede, pentru ca s-a terminat cu distractia. 

SCORPION

Inca esti in vacanta si profiti de aceasta perioada sa te relaxezi. Renunti la planurile de iesit in oras si stai acasa, cu o cana de ciocolata calda in fata si niste seriale bune. 

SAGETATOR

Iti doresti sa incepi anul cu o activitate care sa te bindispuna, asa ca te hotarasti ca a venit momentul pentru o zi in care sa te resfeti la un salon de infrumusetare. 

CAPRICORN

Esti atat de obosita, incat de-abia te dai jos din pat. Norocul tau este ca inca ai concediu si te poti odihni, mai ales ca urmeaza o saptamana aglomerata. 

VARSATOR

Niste dureri de cap majore iti creeaza din nou probleme, motiv pentru care te decizi ca ar fi momentul potrivit pentru a face o vizita la medic. 

PESTI

Trebuie sa achizitionezi un cadou pentru o prietena draga, insa nu prea ai idei. Mergi la cumparaturi, ocazie cu care iti refaci si tu garderoba. 

related posts

Modifică setările cookies