Horoscop zilnic 5 februarie 2016. Gemenii trebuie sa ia o decizie importanta, iar Capricornii se simt ignorati


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 5 februarie 2016. 


BERBEC

Esti atat de obosita incat nu mai faci fata ritmului intens de lucru pe care il ai de cateva zile, asa ca astazi faci in asa fel incat sa iti iei liber sau sa pleci mai repede de la job. 

TAUR

O problema de sanatate mai veche iti creeaza din nou neplaceri si de data aceasta nu mai poti amana vizita la medic. Este momentul sa iti pui propria sanatate pe primul loc in viata ta.

GEMENI

Trebuie sa iei o decizie importanta cu privire la viitorul tau profesional, iar discutiile in care esti implicata astazi mai mult te incurca decat sa te ajute. 

RAC

Ai probleme pe plan personal care iti afecteaza si activitatea de la munca. Incearca sa-ti stabilesti prioritatile si sa iti reconsideri pozitia fata de colegii tai, altfel vei avea de suferit.

LEU

Ai o stare de spirit foarte proasta si n-ai chef de nimic, asa ca preferi sa petreci intreaga zi singura si sa te uiti la seriale sau pur si simplu sa lenevesti.

FECIOARA

Stai destul de prost din punct de vedere financiar, iar o cheltuiala neprevazuta iti da si mai rau planurile peste cap, asa ca esti nevoita sa apelezi la ajutorul prietenilor.

BALANTA

Esti nemultumita de felul in care evolueaza lucrurile la munca, mai ales de relatia pe care o ai cu colegii tai. Nu prea stii ce sa faci, de aceea te sfatuiesti cu o prietena buna despre viitorul tau. 

SCORPION

Toate planurile pe care ti le facusei pentru week-end sunt date peste cap din cauza unei probleme in familie pe care trebuie sa o rezolvi urgent. 

SAGETATOR

Faci tot posibilul sa duci la bun sfarsit responsabilitatile de la job in cel mai scurt timp posibil, astfel incat dupa-amiaza sa-ti apartina in totalitate.

CAPRICORN

Te simti ignorata de persoana iubita si tii sa ii atragi atentia intr-un mod agresiv. Ar trebui sa ai o atitudine mai impaciuitoare, pentru ca a doua zi s-ar putea sa regreti comportamentul pe care l-ai avut.

VARSATOR

Dupa o perioada grea si aglomerata din toate punctele de vedere, astazi te bucuri de o zi calma, fara probleme de rezolvat sau sfaturi de dat. 

PESTI

Ai parte de o surpriza placuta din partea persoanei iubite, care nu mai are rabdare pana la Ziua Indragostitilor ca sa iti arate cat de mult de iubeste. Gestul lui te impresioneaza profund si te consideri o persoana norocoasa.

related posts

Modifică setările cookies