Berbec

Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa personalității, formează astăzi un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, așa că este posibil să trăiești foarte intens o relație de iubire. Dacă ești singură, ești deschisă unei noi povești romantice, care se anunță cu o conexiune puternică la nivel emoțional.

Taur

Astăzi este posibil să intri într-o dispută cu unul dintre prieteni sau cu cineva cu care dezvolți un proiect, motivul fiind descoperirea unor lucruri ascunse. În planul sentimental, Venus, guvernatoarea ta, în armonie cu Pluton, planeta transformărilor profunde, aduce pasiune și sentimente intense.

Gemeni

Astăzi este posibil să fii foarte activă în sectorul profesional. Deși este o zi liberă, încerci să-ți faci un plan pentru perioada următoare, să te organizezi mai bine, mai ales dacă începi proiecte noi. Pe de altă parte, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și este posibil să te simți atrasă de cineva din anturaj sau de la serviciu.

Rac

Astăzi este o zi în care acționezi în interesul tău. Posibil să programezi și o vacanță sau ieși în oraș cu partenerul de cuplu. De asemenea, nevoia ta de aventură se intensifică și recomandarea astrelor este să te temperezi, să nu-ți asumi riscuri prea mari. Pe de altă parte, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și ai parte de trăiri pasionale în viața de cuplu.

Leu

Posibil astăzi să te preocupe situația financiară, să-ți faci socoteli și tot felul de gânduri, cum să returnezi o datorie, un credit, să faci niște investiții. Dacă apar unele emoții, care-ți schimbă dispoziția, recomandarea astrelor este să găsești o preocupare plăcută, care să-l prindă și pe partener. Contextul astral este favorabil petrecerii timpului în cuplu.

Fecioară

Starea ta de spirit depinde de cum vei reuși să gestionezi o situație apărută în relația cu partenerul de cuplu. Pentru că Venus, micul benefic și planeta iubirii, îți tranzitează sectorul vieții intime, și formează un aspect armomios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, ai putea să-ți relansezi viața de cuplu, mai ales că partenerul cooperează cu acțiunile tale.

Balanță

Astăzi ești foarte activă în planul activităților gospodărești și vei avea și ajutorul partenerului pentru a termina mai repede și după-amiaza să o aveți pentru voi. Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, așa că vei avea peste de multă pasiune și trăiri intense.

Scorpion

Astăzi este activată casa iubirii și aventurilor romantice și este posibil să experimentezi o situație nouă în sfera sentimentală, mai ales dacă ești singură și deschisă oportunităților. Te ajută și aspectul armonios care se formează între Venus, guvernatoarea casei relațiilor, și Pluton, guvernatorul tău.

Săgetător

Luna în tranzit prin casa vieții de familie îți aduce astăzi preocupări pentru familie și treburile gospodărești. S-ar putea să fie nevoie să faci niște deplasări la părinți sau pregătești o plecare în afara orașului, pentru câteva zile. De asemenea, aspectul armonios, pe care Venus îl formează cu Pluton, din casa comunicării, vine să aducă interacțiuni plăcute cu prietenii, vecinii și rudele.

Capricorn

Posibil astăzi să faci niște deplasări la cumpărături sau ieși în oraș cu prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult și ai tot amânat întâlnirea. În partea a doua a zilei ai dispoziție de studiu și cauți niște răspunsuri la problemele, care te frământă.

Vărsător

Atenție, astăzi, pentru că este posibil să cheltui mai mult decât ți-ai propus chiar dacă găsești oferte! În planul sentimental, ai nevoie de o legătură profundă, puternică, să experimentezi iubirea la un alt nivel. Te ajută aspectul care se formează între Venus, planeta iubirii, și Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa personalității.

Pești

Astăzi, Luna îți tranzitează semnul zodiacal, iar Venus, planeta iubirii, formează un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde. Faci față unor provocări, care vin dinspre prieteni sau a celor cu care desfășori o activitate în paralel cu serviciul. De asemenea, ești foarte organizată și de acțiune și nu te lași până nu iese totul ca tine.