Horoscop zilnic 7 august 2014. Gemenii au probleme financiare, iar Taurii primesc o veste proasta



CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 4 - 10 AUGUST 2014

BERBEC

Te confrunti cu o serie de probleme la locul de munca, pe care nu prea stii cum sa le rezolvi. Incerci sa te sfatuiesti cu niste apropiati, dar nu reusesti sa ajungi la o concluzie. 

TAUR

Primesti o veste proasta din partea rudelor care iti altereaza starea de spirit. Esti debusolata, iar din aceasta cauza nu te poti concentra la proiectele pe care trebuie sa le finalizezi la locul de munca. 

GEMENI

Ai probleme financiare pe care nu le poti rezolva din cauza cheltuielilor neprevazute care apar pe parcursul zilei. Esti nevoita sa apelezi la ajutorul prietenilor pentru a reusi sa-ti acoperi platile urgente.

RAC

Nu ai starea necesara sa te implici in nicio discutie serioasa de la munca si nici sa comunici prea mult cu colegii. Te retragi intr-o lume a ta si iti vezi de atributiile zilnice.

LEU

Un prieten bun te dezamageste, fapt care te va afecta mai mult decat ai fi crezut. Simti nevoia sa te destainui unui apropiat si sa petreci o seara departe de agitatia cotidiana.

FECIOARA

Primesti o suma de bani la care doar visai, iar asta te va ajuta sa-ti revizuiesti planurile financiare pe care ti le facusei pentru urmatoarele zile, asa ca te poti gandi la varianta unui week-end antrenant.

BALANTA

Petreci o zi relaxanta alaturi de niste prieteni dragi pe care nu ii mai vazusei de foarte mult timp. Luati masa in oras sau mergeti la un film, iar apoi organizati o seara ca in vremurile bune.

SCORPION

Ai probleme pe plan personal care iti afecteaza si activitatea de la munca. Incearca sa-ti stabilesti prioritatile si sa iti reconsideri pozitia fata de colegii tai, altfel vei avea de suferit.

SAGETATOR

Primesti un cadou neasteptat de la persoana iubita, iar intreaga zi se va afla sub dominatia dragostei si a armoniei. Lucrurile evolueaza din ce in ce mai bine in relatia voastra, iar acest lucru iti ofera multa energie pozitiva.

CAPRICORN

Ai prea multe probleme de rezolvat, iar stresul si oboseala din ultima perioada incep sa-si spuna cuvantul. Ar fi de preferat sa iei o pauza si sa te relaxezi la sfarsitul acestei saptamani.

VARSATOR

Ai facut cam multe cheltuieli in ultima perioada, iar acum este nevoita sa renunti la multe din placerile zilnice, chiar si la planurile pe care ti le facusei pentru week-end-ul care urmeaza.

PESTI

Dupa o lunga perioada in care ai muncit la numeroase proiecte importante, apare si rasplata mult asteptata. Sefii tai nu au uitat de eforturile pe care le-ai depus, astfel ca acum primesti o prima consistenta.

related posts

Modifică setările cookies