Horoscop zilnic 6 august 2014. Berbecii au probleme de sanatate, iar Balantele au parte de o surpriza


Racii primesc o recompensa din partea sefilor. Citeste mai jos horoscopul zilnic al zodiei tale. 


CITESTE HOROSCOPUL SAPTAMANII 4 - 10 AUGUST 2014

BERBEC

Te preocupa o problema de sanatate cu care te-ai confruntat in ultima perioada. Nu esti inca hotarata sa mergi la un medic, desi esti constienta ca asta e varianta potrivita. 

TAUR

Primesti o suma de bani la care nu mai sperai, asa ca iti poti regandi planul de vacanta sau te hotarasti sa-ti redecorezi casa, lucru la care visai de ceva vreme. 

GEMENI

Problemele din ultima perioada de la locul de munca iti creeaza o stare de spirit destul de rea. Nu te intelegi cu cei din jur, nu ai chef sa iesi cu prietenii si preferi sa petreci timpul singura.

RAC

Primesti o recompensa din partea sefilor dupa o perioada in care ai muncit si ai incheiat un proiect cu rezultate exceptionale, iar ziua va continua intr-o stare plina de veselie si armonie.

LEU

Te certi din ce in ce mai des cu partenerul de viata, situatie care iti creeaza un disconfort psihic. Nu sti ce hotarare sa iei in acest sens, de aceea apelezi la ajutorul unei prietene.

FECIOARA

Rutina zilnica iti este perturbata de o veste neasteptata venita din partea unei rude cu care nu mai vorbisei de mult timp, fapt care iti schimba planurile pe care ti le facusei pentru urmatoarele luni.

BALANTA

Ai parte de o surpriza din partea persoanei iubite si deja te gandesti cum sa te revansezi in fata lui. La locul de munca lucrurile nu merg prea bine, insa incerci sa nu te superi prea tare.

SCORPION

Ai probleme financiare si nu reusesti sa te redresezi din acest punct de vedere din cauza cheltuielilor neplanificate care au aparut in ultimele zile.

SAGETATOR

Te intalnesti cu un prieten pe care nu il mai vazusesi de foarte mult timp si petreceti o zi relaxanta, in oras. Seara poate mergeti la un film sau luati cina la restaurantul vostru preferat.

CAPRICORN

Un prieten apropiat iti cere un imprumut, iar tu nu il poti refuza, de aceea ajungi sa ai ceva probleme financiare si sa apelezi la economiile pe care ti le facusei pentru concediu.

VARSATOR

Nu mai ai nicio motivatie la locul de munca, iar relatiile cu colegii tai sunt din ce in ce mai distante. Esti hotarata sa faci o schimbare in acest sens, iar acum ar fi momentul potrivit. 

PESTI

Apelezi la ajutorul unei prietene pentru a te consulta intr-o problema personala, insa nu reusesti sa ajungi la o concluzie in ceea ce priveste viitorul relatiei in care esti implicata acum.
 

related posts

Modifică setările cookies