Berbec


Astăzi este o zi în care vrei să te ocupi de planurile tale personale, însă ceva se întâmplă și lucrurile iau o altă întorsătură. În partea a doua a zilei, aspectul tensionat, pe care Luna îl formează cu Jupiter, din casa banilor, aduce o întârziere într-un context financiar, dar și planuri legate de viața de familie date peste cap.


Taur


Astăzi ești preocupată de carieră, de un parteneriat, de setarea unor obiective pe termen lung într-o activitate profesională. Deși simți că avansezi într-o direcție, tot ai momente în care s-ar putea să te simți restricționată și superiorii să nu fie de acord într-o privință, să amâne o decizie.


Gemeni


Astăzi se anunță o zi destul de aglomerată la locul de muncă, însă vei avea multe de învățat. Totodată, ai dispoziție de studiu și te înscrii la niște cursuri. În partea a doua a zilei, s-ar putea să apară discuții cu partenerul de cuplu din cauza unui context financiar.


Rac


Astăzi este dinamizată casa financiară, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau cu alte persoane. Posibil să te intereseze să plătești o taxă, să achiți un minisejur sau să ți se solicite un împrumut. S-ar putea să nu sari în ajutorul unui prieten, care are nevoie de o sumă de bani, pentru că de abia reușești să-ți gestionezi treburile tale. Evită tensiunile!


Leu


Luna și Pluton formează astăzi un aspect strâns în casa relațiilor și este posibil să ai parte de trăiri intense, profunde, alături de partener sau de cineva cu care flirtezi și ai vrea să intri într-o relație. Pe de altă parte, dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, s-ar putea să apară niște discuții legate de casă, rezolvarea unor chestiuni gospodărești, să fie nevoie să vă schimbați programul, pentru că apare ceva neprevăzut cu casa sau în familie.


Fecioară


Astăzi este posibil să ai parte de evenimente neprevăzute la serviciu și să faci mai greu față unor provocări. Comunicarea și cooperarea cu cei cu care desfășori activități sunt cheia, astfel încât să meargă bine treaba. Posibil să apară și unele probleme de sănătate mai vechi și să fie nevoie să-ți faci niște programări la medic.


Balanță


Contextul astral de astăzi aduce evenimente neașteptate în planul sentimental, mai ales dacă ești singură. S-ar putea să fii interesată să-ți programezi și o călătorie, să cauți niște oferte pentru vacanță, să faci rezervări.


Scorpion


Intuiția ta este activată astăzi și reușești să rezolvi niște chestiuni de familie, să aplanezi niște conflicte. S-ar putea, de asemenea, să apară și niște temeri la nivel de relație. Recomandarea astrelor este să încerci să-ți controlezi trăirile.


Săgetător


Astăzi este posibil să faci niște deplasări, dar să uiți lucruri importante, să te întorci din drum, să reiei niște discuții, mai ales dacă nu ai transmis corect niște lucruri. Sectorul comunicării este aspectat, dar trebuie să ai grijă, pentru că s-ar putea să fii iritată și să nu reacționezi prea bine.


Capricorn


Astăzi, cu Luna în tranzit prin casa banilor, contextul astral îți atrage atenție asupra finanțelor și bunurilor pe care le deții. S-ar putea să primești un cadou, o sumă de bani, un voucher, să câștigi un premiu la un concurs, să discuți cu partenerul despre achiziționarea unor bunuri pentru casă.


Vărsător


Astăzi cauți să te afirmi, să ieși în față și să pui în aplicare niște idei originale. Ești foarte receptivă la tot ce vine spre tine în planul relational, dar și-n cel profesional. În partea a doua a zilei, intervin chestiuni familiale, pe care va trebui să le rezolvi.


Pești


Posibil, astăzi, să ai parte de niște sentimente care să te copleșească. Îți revin niște amintiri, situații sau persoane cu care ai avut o legătură în trecut și care ți-au marcat existența. S-ar putea să iasă la suprafață anumite trăiri și să cauți niște răspunsuri. Înconjoară-te de oameni optimiști ca să poți trece peste acele sentimente compleșitoare!