Berbec


Atenție, astăzi, la acțiunile pe care le întreprinzi, pentru că aspectul strâns, pe care Luna îl formează cu Marte, guvernatorul tău, vine să-ți aducă multă energie, pe care s-ar putea să nu știi cum să o folosești! Reacțiile tale pot fi mai directe, rapide, să iei decizii pripite, așa că este recomandat să ai grijă la gestionarea trărilor. Pe de altă parte, conjuncția care se formează între Mercur și Neptun din zodia Pești îți activează intuiția.


Taur


Folosește energia zilei de astăzi pentru a înainta într-un proiect. Ai grijă și nu intra în conflicte și nu lua decizii bruște, mai ales în relația de cuplu! Chiar dacă apar situații neașteptate și ai un moment în care nu știi ce să faci, lasă lucrurile să se liniștească, după care ia decizia.


Gemeni


Astăzi, Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect strâns cu Neptun și este posibil să interpretezi greșit niște mesaje, să apară frustrări sau tensiuni. Luna în conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, ar putea să declanșeze conflicte de idei, mai ales dacă descoperi că ești mințită sau trădată.


Rac


Ziua de astăzi se anunță destul de tensionată, însă vei reuși să afli informații prețioase și va merita să te agiți. Posibil să lupți pentru drepturile tale financiare. Abordează constructiv energia și caută să rezolvi cât mai multe lucruri! Atenție, însă, la unele mesaje, care vin spre tine, pentru că este posibil să nu fie adevărate. Verifică sursele înainte să iei decizii!


Leu


Ai grijă astăzi dacă vrei să faci vreun artificiu financiar, să achiziționezi ceva de o valoare mai mare, dacă vrei să accesezi un credit, pentru că este posibil să fie lucruri ascunse în termenii unor contracte, pe care să le descoperi mai târziu! De asemenea, relația cu partenerul poate deveni conflictuală, dacă apar divergențe de opinie și viziuni diferite.


Fecioară


Astăzi, în comunicarea cu partenerul ar putea să apară unele mesaje înțelese greșit. Dacă ți-ai proiectat niște așteptări nerealiste în relația de cuplu sau în relația cu cineva cu care flirtezi, astăzi este momentul să-ți dai seama unde greșești sau să-ți schimbi abordarea/atitudinea. La serviciu se anunță o zi dificilă, cu conflicte. Prin urmare, caută să abordezi energia constructiv.


Balanță


Astăzi investești energie în planul sentimental, în exprimarea sentimentelor. În ce privesc speculațiile financiare, ai grijă pentru că nu este o zi favorabilă! S-ar putea să faci niște greșeli sau să ți se dea informații greșite. La serviciu, fii foarte atentă la mesaje, pentru că unii dintre colegi s-ar putea să ascundă lucruri importante, care pot să încurce activitatea profesională.


Scorpion


Astăzi, te implici mai mult în treburile casei, ale familiei/părinților. Dacă intenționezi să faci o mutare sau o renovare, cauți oferte și cea mai bună variantă pentru tine. În planul sentimental este posibil să înțelegi greșit niște mesaje, așa că ar fi bine să le clarifici.


Săgetător


Sectorul comunicării este activat astăzi de conjuncția, care se formează între Lună și Marte, planeta acțiunii. Așadar, poate ar fi bine să ai grijă cum comunici, pentru că ai impulsul să fii mai directă și să spui lucrurilor pe nume, să iei decizii pripite, mai ales în sfera profesională.


Capricorn


Mercur, astrul comunicării, și Neptun, formează astăzi un aspect strâns în casa comunicării și informațiilor și este posibil să-ți parvină mesaje care să te bulverseze, să fie confuze sau să-ți creeze îngrijorări. Recomandarea astrelor este să nu pleci urechea până nu verifici sursele. Pe de altă parte, este activată casa banilor și s-ar putea să faci niște cumpărături pe lucruri de care nu ai neapărat nevoie.


Vărsător


Luna și Marte, planeta acțiunii, formează astăzi un aspect strâns în casa personalității, așa că ai parte de o zi plină de acțiune și energie. Te ocupi de proiectele tale personale și profesionale. Recomandarea pentru ziua de astăzi este să încerci să nu intri în dispute, să strici relații.


Pești


Astăzi te preocupă pregătirea profesională și decizi să începi niște cursuri. Fii atentă la mesajele care vin spre tine, pentru că nu toate vor fi adevărate! Unele dintre ele pot genera confuzie. Dacă simți că nu te poți exprima, redirecționează energiile către o activitate creativă, citește și informează-te într-un domeniu de interes pentru tine!