Horoscopul lunii iulie 2023. Fecioarele ar putea relua relația cu o iubire din trecut, Gemenii trec printr-o criză de cuplu


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna iulie 2023.


Horoscop Berbec luna iulie 2023

 

Pe 3 iulie se formează Luna Plină în zodia Capricorn, din casa carierei și aspirațiilor profesionale. Este un aspect astral încărcat, se pot culege roadele unor demersuri profesionale, îți poți pune ideile în practică sau să fii un fel de locomotivă pentru ceilalți. Pentru că Saturn, guvernatorul casei carierei, se află în zodia Pești, ar fi bine să-ți asculți instinctul în deciziile pe care le iei. S-ar putea să apară experiențe inedite, care să te pună în valoare și să-ți demonstreze abilitățile, să-ți asumi riscuri.

Pe 10 iulie, Marte, guvernatorul tău, își face intrarea în casa muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale, relațiilor cu colegii și sănătății, și va întări activitatea și preocuparile de la locul de muncă. Dacă pentru alte persoane este o perioadă favorabilă vacanțelor, pentru tine acțiunea se desfășoară la serviciu.

Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 11 iulie, în zodia Leu, pe sectorul sentimental, unde va ajuta în dialoguri, pentru clarificarea unor chestiuni de natură sentimentală.

Din 12 iulie, Nodul Nord (Destinul) intră în zodia Berbec, în casa personalității tale. De cealaltă parte, se află Nodul Sud în zodia Balanței, respectiv pe casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Până la finalul lunii ianuarie 2025, contextul astral va fi dinamizat și va accentua nevoia ta de independență. Cheia este la tine și așteaptă-te la provocări mari în următoarele 18 luni, să-ți stabilești direcția și să lupți pentru un obiectiv. De asemenea, este nevoie să fii atent la faptul că s-ar putea să continui să te implici mai mult în viețile altora, uitând să trăiești pentru tine! Este o perioada importantă pentru relații, noi începuturi sau alianțe. Evenimentele care vor avea loc în perioada următoare, mai ales în preajma Eclipselor (a doua jumătatea a lunii octombrie), se vor desfășura cu rapiditate și recomandarea astrelor este să nu-ți faci procese de conștiință, dacă au loc rupturi de parteneriate, pentru că nu va fi vina ta.

Pe 17 iulie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care anunță noi începuturi în planul vieții de familie, iar următoarele două săptămâni sunt importante pentru a-ți seta obiective pe termen lung în acest domeniu.

Pe 23 iulie are loc intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul amoros și va dinamiza, pentru o lună, viața sentimentală. Tot pe 23 iulie și Venus, guvernatoarea casei relațiilor, își începe mișcarea retrogradă, prin același sector al iubirii, aventurilor romantice și anunță o revizuire a planului amoros.

 

Horoscop Taur luna iulie 2023

 

Pe 3 iulie se formează Luna Plină din zodia Capricorn, în casa studiilor, călătoriilor, principiilor și pregătirii profesionale. Au loc încheieri de etape, culegi roadele unor cursuri, susții examene și obții diplome sau atestate. De asemenea, poți rezolva o serie de chestiuni birocratice sau începe un proiect de suflet cu unul dintre prieteni. Relațiile cu persoanele apropiate vor  fi importante în hotărârile pe care le vei lua în viitor.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze, din 10 iulie, zodia Fecioară, respectiv sectorul sentimental, al aventurilor romantice, vacanțelor și pasiunilor. Planul sentimental va fi dinamizat și este posibil să te grăbești să intri într-o relație, dacă ești singură. Atenție și nu te arunca cu capul înainte! Pe 29 iulie, Mercur, astrul comunicării, ajunge și el aici și va ajuta la clarificarea unor situații în planul amoros.

Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 11 iulie, în zodia Leu, în sectorul vieții de familie și urmează o perioadă în care se pot clarifica anumite chestiuni în familie, dar și în planul patrimonial, privind o tranzacție imobiliară. 

Din 12 iulie, Nodul Nord (Destinul) intră în zodia Berbec, pe sectorul subconștientului, izolării, trecutului, introspecției, spiritualității. Este o casă karmică, de final, care poate aduce încercări, probleme, dar și soluții la probleme mai vechi. Însă ai de partea ta pe Jupiter, marele benefic, până în mai 2024, așa că vei avea susținere astrală, să treci peste toate provocările. Pot să apară și probleme de sănătate, care necesită rezolvare și nu le vei mai amâna. De asemenea, vei descoperi persoane care nu-ți vor întotdeauna binele și astfel vei realiza de unde ți se trag multe dintre problemele din planul profesional. Contextul astral recomandă să te ocupi de tine, să te reechilibrezi fizic și psihic, să stai în umbră și să-ți pregătești un plan. Ultimele două Eclipse din acest an (în a doua jumătate a lunii octombrie) vor dinamiza axa muncii și s-ar putea rupe niște relații profesionale, pentru că nu mai accepți anumite viziuni sau perspective sau nu te mai regăsești într-o echipă/grup.

Pe 17 iulie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care anunță noi începuturi în planul gândirii, comunicării, acumulării unor informații, privind obținerea unei burse, luarea unor decizii, dar și interacționarea cu ceilalți.

Pe 23 iulie are loc intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul vieții de familie, care va fi dinamizat timp de o lună, și te vei preocupa de tot ce ține de casă, familie, patrimoniu. Tot pe 23 iulie și Venus, guvernatoarea ta, își începe mișcarea retrogradă, prin același sector al casei și familiei și urmează o reevaluare a relațiilor de familie și a deciziilor privind administrarea unor bunuri de o valoare mai mare.

 

Horoscop Gemeni luna iulie 2023

 

Pe 3 iulie se formează Luna Plină în zodia Capricorn, din casa avantajelor financiare, a banilor pe  care îi deții cu partenerul sau alte persoane, privind impozitele, taxele, asigurările, creditele, dar și intimitatea și încrederea reciprocă. Au loc încheieri de etape într-un context financiar, culegi roadele unor demersuri privind obținerea unor sume de bani. În planul intim, atmosfera se poate amplifica, să ai nevoie de o apropiere mai profundă alături de partener. Poate să apară și o criză în cuplu și numai de voi depinde cum veți știi să gestionați situația.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze, din 10 iulie, zodia Fecioară, respectiv sectorul familiei și casei, a spațiului de locuit, și urmează o perioadă dinamică, în care vei investi energie în petrecerea timpului cu familia, cu părinții, să rezolvi chestiuni, care țin de administrarea unui imobil. Pe 29 iulie, Mercur, guvernatorul tău, ajunge și el aici și va ajuta la clarificarea unor situații în familie.

Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 11 iulie, în zodia Leu, în sectorul informațiilor, învățării, comunicării, negocierilor și deplasărilor și urmează o perioadă dinamică în planul acumulării de cunoștințe. Ești interesată să socializezi mai mult, să faci deplasări la prieteni, rude.

Din 12 iulie, Nodul Nord (Destinul) intră în zodia Berbec, pe sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi, a planurilor și proiectelor de viitor. De asemenea se activează viața socială, îți lărgești cercul de cunoscuți. De partea cealaltă este Nodul Sud în zodia Balanței, în casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unui talent. Așadar, urmează o perioadă de 18 luni, în care te vei ocupa de plăcerile și pasiunile tale, iar dacă vei da curs tuturor invitațiilor care vin de la prieteni, vei avea mult de câștigat. Poți intra în cercuri noi, să începi sau să reiei proiecte mai vechi cu persoane, care și-au mai oferit ajutorul, dar i-ai refuzat la un moment dat. În dragoste, vei căuta echilibrul și numai de tine depinde cum îl vei găsi. Dacă ești singură, cu Venus, planeta iubirii, în mișcare retrogradă, din 23 iulie, ar fi mai bine să nu-ți faci planuri de viitor, pentru că dacă vei întâlni persoane care ți se pare interesante, legătura nu va fi una de durată. Pe de altă parte, s-ar putea să apară persoane din trecut, să se repete niște situații și de data aceasta să-ți înveți niște lecții sau să cooperezi cu contextul astral.

Pe 17 iulie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care anunță noi începuturi în planul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități exteraprofesionale.

Pe 23 iulie are loc intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul comunicării și deplasărilor și timp de o lună, vei fi mai activă în interacționarea cu ceilalți, ieși în oraș cu prietenii, cu foștii colegi și legi prietenii noi.

 

Horoscop Rac luna iulie 2023

 

Pe 3 iulie se formează Luna Plină în zodia Capricorn, în casa mariajului, relațiilor, asocierilor și parteneriatelor profesionale și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind încheierea unui  contract sau a unei înțelegeri cu partenerul de cuplu.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze, din 10 iulie, zodia Fecioară, respectiv sectorul informațiilor, cunoștințelor, învățării, comunicării, deplasărilor și relațiilor cu frații. Se intensifică interacționarea cu ceilalți, negociezi în favoarea ta un contract/colaborare, pentru obținerea unor beneficii. Atenție la faptul că poți să fii tentată să fii mai agresivă în comunicare sau să te ia gura pe dinainte, să dezvălui anumite informații, care ar trebui să rămână doar pentru tine! Pe 29 iulie, Mercur, astrul comunicării, ajunge și el aici și va ajuta la clarificarea unor situații în planul comunicării.

Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 11 iulie, în zodia Leu, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Până la finalul lunii ai putea să porți niște negocieri, să-ți mărești veniturile.

Din 12 iulie, Nodul Nord (Destinul) intră în zodia Berbec, pe sectorul asociat carierei, sferei profesionale, imaginii și reputației, a relației cu șefii sau cu persoanele cu putere de decizie. De partea cealaltă se află Nodul Sud în zodia Balanță, pe casa familiei, rădăcinilor, părinților și va fi nevoie să găsești un echilibru între viața profesională și familie. Urmează o perioadă de 18 luni, în care contextul astral te îndeamnă să devii independent, să-ți iei viața în mâini și să demontrezi ce poți. Folosește-te de oportunități, nu le lasa să treacă pe lângă tine, pentru că ai șanse de dezvoltare prin carieră. Cele două Eclipse, din a doua jumătate a lunii octombrie, care vor dinamiza axa carieră-familie, vor scoate în evidență anumite chestiuni, care trebuie rezolvate în planul profesional, dar și privind spațiul de locuit, familia, relația cu părinții.

Pe 17 iulie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care anunță noi începuturi în planul personal și profesional. Este momentul tău de afirmare, în care-ți poți seta obiective pentru următorul an.

Pe 23 iulie are loc intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul financiar. Tot pe 23 iulie și Venus, micul benefic, își începe mișcarea retrogradă, prin același sector financiar, semn că mai ai de rezolvat niște chestiuni financiare, prin administrarea sumelor pe care le câștigi. Totodată, ar trebui să-ți dai mai multă valoare și să-ți evaluezi corect abilitățile și experiența.

 

 

 

Horoscop Leu luna iulie 2023


Pe 3 iulie se formează Luna Plină în zodia Capricorn, în casa activităților profesionale, rutinei zilnice, relațiilor cu colegii și sănătății. Au loc încheieri de etape, culegi roadele unor demersuri profesionale, primești oferte de job mai bine plătite sau faci o schimbare importantă.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze, din 10 iulie, zodia Fecioară, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și alte activități extraprofesionale și vei fi determinată să-ți mărești veniturile. Pe 29 iulie, Mercur, astrul comunicării, ajunge și el aici și va ajuta la clarificarea unor situații în planul financiar, la negocieri.

Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 11 iulie, în zodia Leu, în sectorul personalității și va opera în favoarea ta în comunicare, negocieri, acumulare de cunoștințe, dar și împărtășirea cunoștințelor/ideilor.

Din 12 iulie, Nodul Nord (Destinul) intră în zodia Berbec, pe sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, străinătății și pricipiilor de viață.  Posibil să fii tentată să-ți cauți destinul departe de casă, să fie nevoie să intri în posesia unor diplome de perfecționare în următoarele 18 luni, să înveți lucruri noi, să-ți lărgești orizonturile cunoașterii. Pentru că Jupiter, marele benefic, se află în casa carierei, poți avea șansa să primești o funcție sau un job mai bine plătit. De cealaltă parte se află Nodul Sud în zodia Balanței, pe casa studiilor medii, a învățării, interacționării cu ceilalți, a relației cu frații. Posibil să ai ceva de rezolvat legat de relațiile de familie sau de încheierea unor cursuri. Cele două Eclipse, care se formează în a doua jumătate a lunii octombrie, vin să aducă rezolvări și decizii importante privind direcția în viață. 

Pe de altă parte, Venus, planeta iubirii, în mișcare retrogradă, din 23 iulie, îți va aduce o reevaluare a relațiilor sentimentale, dar și o autoevaluare, să-ți dai seama ce-ți dorești de la o relație.

Pe 17 iulie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care activează sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare, spiritualității și trecutului. Ești invitată să-ți faci un bilanț, să te reechilibrezi și să stai departe de suprasolicitare și stres.

Pe 23 iulie are loc intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul personalității și îți va aduce energie, determinare, optimism în următoarea lună în tot  ce întreprinzi.

 

Horoscop Fecioară luna iulie 2023

 

Pe 3 iulie se formează Luna Plină în zodia Capricorn, în sectorul dragostei, aventurilor romantice, vacanțelor, flirtului, cuceririlor. Au loc încheieri de etape sau culegi roadele unor demersuri relaționale. Posibil o relație sau un parteneriat să înceapă să funcționeze pe alte baze sau să se încheie.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze, din 10 iulie, zodia Fecioară, respectiv sectorul personalității, așa că vei avea energie, curaj, inițiative și impulsuri de a face lucruri pentru tine. Pe 29 iulie, Mercur, guvernatorul tău, ajunge și el aici și-ți va fi un aliat în toate procesele de comunicare, transmitere de informații sau acumulare de cunoștințe. Poți negocia în favoarea ta și vei căuta să rezolvi anumite neînțelegeri.

Mercur, guvernatorul tău, ajunge pe 11 iulie, în zodia Leu, în sectorul subconștientului, frământărilor interioare, izolării și trecutului și s-ar putea să începi un proces de introspecție, să-ți analizezi viața personală, dar și activitatea profesională.

Din 12 iulie, Nodul Nord (Destinul) intră în zodia Berbec, pe sectorul avantajelor financiare, creditelor, banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau cu alți terți, privind transformarea profundă și intimitatea/încrerederea reciprocă. De cealaltă parte se află Nodul Sud în zodia Balanță, pe sectorul banilor pe care îi câștigi de la serviciu și pe casa valorilor. Posibil să fie nevoie să-ți dai mai multă valoare, să porți niște negocieri și să-ți valorifici niște pasiuni, abilități. Cele două Eclipse, care se formează în a doua jumătate a lunii octombrie, vin să aducă rezolvări și decizii importante în planul financiar, dar și intim, prin schimbări importante aduse de către Univers.

Pe 17 iulie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care anunță noi începuturi în planul relațiilor de prietenie, privind planurile și proiectele de viitor.

Pe 23 iulie are loc intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul frământărilor interioare și trecutului și timp de o lună, vei avea energie mai puțină sau o vei redirecționa spre interior, să vezi niște soluții la problemele care te frământă. Tot pe 23 iulie și Venus, micul benefic, își începe mișcarea retrogradă, prin același sector al frământărilor și este posibil să apară persoane din trecut cu care să începi o relație. Gândește-te de două ori înainte să te implici într-o relație cu o persoană cu care ai mai fost cândva și asigură-te că de data aceasta va merge!

 

Horoscop Balanță luna iulie 2023

 

Pe 3 iulie se formează Luna Plină în zodia Capricorn, din sectorul casei, vieții de familie și patrimoniului. Au loc încheieri de etape, culegi roadele unor demersuri privind casa, o mutare, o tranzacție imobiliară.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze, din 10 iulie, zodia Fecioară, respectiv sectorul frământărilor interioare, izolării, subconștientului și trecutului și-ți vei redirecționa energia spre interior, să te reechilibrezi fizic și psihic. Pe 29 iulie, Mercur, astrul comunicării, ajunge și el aici și va ajuta la clarificarea unor situații care te frământă. S-ar putea să afli secrete sau lucruri ascunse.

Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 11 iulie, în zodia Leu, în sectorul vieții sociale, planurilor și proiectelor de viitor, relațiilor de prietenie. Urmează o perioadă în care socializezi mai mult, reiei proiecte personale și încerci să cauți persoane care să te ajute în obiectivele tale.

Din 12 iulie, Nodul Nord (Destinul) intră în zodia Berbec, pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. De cealaltă parte se află Nodul Sud în zodia Balanță, pe sectorul personalității și în funcție de ce ai însămânțat, vei culege roade bune sau nu. Se activează axa Berbec-Balanță, axa relațiilor și în următoarele 18 luni va trebui să clarifici anumite chestiuni în planul relațional sau al căsătoriei. Cele două Eclipse, care se formează în a doua jumătate a lunii octombrie, vin să aducă rezolvări și decizii importante în planul mariajului sau parteneriatelor profesionale și asocierilor.

Pe 17 iulie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care anunță noi începuturi în planul carierei, activităților profesionale, imaginii și reputației. Este un moment bun de afirmare în planul profesional, în care-ți poți seta obiective pentru următorul an.

Pe 23 iulie are loc intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul prietenilor și planurilor de viitor, domenii activate timp de o lună de energia astrului zilei. Tot pe 23 iulie și Venus, planeta iubirii, își începe mișcarea retrogradă, prin același sector al prietenilor și planurilor de viitor și este posibil să începi o reeevaluare a acestor domenii. Nu este exclusă începerea unei relații cu cineva din anturaj.

 

Horoscop Scorpion luna iulie 2023

 

Pe 3 iulie se formează Luna Plină în zodia Capricorn, din casa informațiilor, cunoștințelor, comunicării, gândirii și deplasărilor. Au loc încheieri de etape, culegi roadele unor demersuri privind terminarea unor cursuri, obtinerea unei burse, înregistrarea unui succes, privind o formă de școlarizare. 

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze, din 10 iulie, zodia Fecioară, respectiv sectorul vieții sociale, prietenilor, planurilor pe termen lung. Marte, guvernatorul tău, va aduce multă energie și implicare într-un proiect personal de suflet, într-o relație de prietenie. Pe 29 iulie, Mercur, astrul comunicării, ajunge și el aici și va ajuta la clarificarea unor situații în planul activităților desfășurate de pe urma exercitării profesiei, dar și legat de o relație de prietenie.

Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 11 iulie, în zodia Leu, în sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale. Mercur anunță o perioadă în care îți poți prezenta ideile, ai dialoguri constructive cu șefii, primești propuneri de job, de schimbare a unei funcție, poate chiar de a lucra cu o firmă din străinătate.

Din 12 iulie, Nodul Nord (Destinul) intră în zodia Berbec, pe sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale. Așadar, apar oportunități profesionale, de dezvoltare prin carieră. De cealaltă parte se află Nodul Sud în zodia Balanță, o casă de final, karmică, care poate aduce și probleme, dar și rezolvarea unor chestiuni care te frământă. De asemenea s-ar putea să acorzi o importanță deosebită planului spiritual. Cele două Eclipse, care se formează în a doua jumătate a lunii octombrie, vin să aducă rezolvări și decizii importante în planul muncii și sănătății.

Pe 17 iulie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care anunță noi începuturi în planul studiilor, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, lărgirii orizonturilor, călătoriilor și principiilor de viață. Este un moment prielnic pentru a lua o decizie legată de continuarea unor studii, începerea unor cursuri, plecarea într-o călătorie, dar și schimbarea viziunii asupra vieții.

Pe 23 iulie are loc intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale, și timp de o lună, ai posibilitatea să-ți demonstrezi experiența și abilitățile. Tot pe 23 iulie și Venus, micul benefic, își începe mișcarea retrogradă, prin același sector profesional, care vine cu o reevaluare și revizuire a planurilor pe termen lung.

 

Horoscop Săgetător luna iulie 2023

 

Pe 3 iulie se formează Luna Plină în zodia Capricorn, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Au loc încheieri de etape, culegi roadele unor demersuri privind o negociere salarială sau încheierea unui contract, de pe urma căreia să-ți suplimentezi veniturile.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze, din 10 iulie, zodia Fecioară, respectiv sectorul carierei, și activităților profesionale, a șefilor, imaginii și reputației. Urmează o perioadă dinamică, cu multă acțiune, curaj, inițiative și determinare. Pe 29 iulie, Mercur, astrul comunicării, ajunge și el aici și va ajuta la clarificarea unor situații în planul profesional.

Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 11 iulie, în zodia Leu, în sectorul principiilor, credințelor, studiilor, călătoriilor, lărgirii orizonturilor, perfecționării profesionale și schimburilor de experiență. Îți poți clarifica anumite credințe, începe o nouă formă de școlarizare, programezi niște călătorii și ești interesată să studiezi într-un domeniu de interes pentru tine.

Din 12 iulie, Nodul Nord (Destinul) intră în zodia Berbec, pe sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, unde apar oportunități de dezvoltare. De cealaltă parte se află Nodul Sud zodia Balanta, pe casa prietenilor și planurilor de viitor. Se dinamizează axa Berbec- Balanță, axa sentimentală, vei căuta o nouă iubire, să petreci mai mult timp cu partenerul de cuplu, găsirea unui partener dacă ești singură sau valorificarea unui talent/ o pasiune. Cert este că ai nevoie de o motivație și o vei găsi. Cele două Eclipse, care se formează în a doua jumătate a lunii octombrie, vin să aducă rezolvări și decizii importante în planul sentimental.

Pe 17 iulie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care anunță noi începuturi în planul financiar, al banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau alte persoane, privind creditele, impozitele, datoriile, banii pe care îi poți obține din alte surse decât salariul, dar și sectorul intimității. Așadar, au loc noi începuturi în administrarea banilor, dar și decizii în planul relațional.

Pe 23 iulie are loc intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul studiilor, perfecționării profesionale și principiilor de viață, unde timp de o lună, astrul zilei va aduce multă energie și determinare. Tot pe 23 iulie și Venus, micul benefic, își începe mișcarea retrogradă, prin aceleași sectoare, unde aduce o revizuire a planurilor profesionale, dar și privind perspectiva asupra vieții. Dacă ești singură, s-ar putea să-ți găsești partener într-o călătorie.

 

Horoscop Capricorn luna iulie 2023


Pe 3 iulie se formează Luna Plină în zodia Capricorn, în casa personalității tale. Au loc încheieri de etape, culegi roadele unor demersuri personale sau profesionale, înregistrezi un succes, ai o realizare importantă.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze, din 10 iulie, zodia Fecioară, respectiv sectorul studiilor, perfecționării profesionale, lărgirii orizonturilor, privind relațiile cu străinătatea, dar și principiile și perspectiva asupra vieții. Așadar, aceste domenii vor fi dinamizate și vei investi mult în pregătirea ta. Pe 29 iulie, Mercur, astrul comunicării, ajunge și el aici și va ajuta la clarificarea unor situații în planul studiilor, au loc dialoguri cu persoane, care îți vor îndruma pașii către o nouă direcție profesională.

Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 11 iulie, în zodia Leu, în sectorul avantajelor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, creditelor, datoriilor, impozitelor taxelor, dar și intimității și încrederii reciproce. Așadar, vei fi interesată să faci ordine în planul financiar, iar în planul intim să ai niște discuții sincere cu partenerul de cuplu, pentru a clarifica anumite situații.

Din 12 iulie, Nodul Nord (Destinul) intră în zodia Berbec, pe sectorul vieții de familie, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții, rădăcinilor, unde apar oportunități de dezvoltare. De cealaltă parte se află Nodul Sud în zodia Balanță, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Se dinamizează axa Berbec-Balanță, axa carieră-familie, și va fi nevoie să găsești un echilibru între cele două, mai ales cu părinții, care pot avea nevoie de tine sau va fi nevoie să rezolvi niște chestiuni, care țin de patrimoniu, spațiul de locuit, o mutare. Pe de altă parte, vrei să devii independentă, să-ți urmezi un drum în carieră, să faci față provocărilor și să te desprinzi de familie, să-ți iei viața în propriile mâini. 

Pe 17 iulie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care anunță noi începuturi în planul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale. Este un moment prielnic să-ți setezi noi obiective relaționale.

Pe 23 iulie are loc intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul avantajelor financiare, a banilor deținuți la comun partenerul, privind obținerea unui credit sau returnarea unei datorii. Urmează o lună de zile, în care astrul zilei dinamizează tot ce ține de finanțe, dar și de sfera intimă. Tot pe 23 iulie și Venus, guvernatoarea casei sentimentale, își începe mișcarea retrogradă, prin același sector financiar și al intimității, și te invită la o revizuire a planurilor financiare și relaționale.

 

Horoscop Vărsător luna iulie 2023

 

Pe 3 iulie se formează Luna Plină în zodia Capricorn, pe sectorul frământărilor interioare, izolării, subconștientului și trecutului. Este un moment astral încărcat, în care pot avea loc încheieri de etape, să-ți faci un bilanț, să renunți la o persoană sau la niște situații, care te țin în loc să evoluezi. De asemenea, poți găsi soluții de reechilibrare fizică și psihică.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze, din 10 iulie, zodia Fecioară, respectiv sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul, a  banilor care provin din alte surse decât salariile, dar și sectorul intimității și încrederii reciproce. Urmează o perioadă dinamică pentru obținerea/ intrarea în posesia unor bani. Planul intim devine incendiar și vei căuta apropiere profundă față de partener. Pe 29 iulie, Mercur, astrul comunicării, ajunge și el aici și va ajuta la clarificarea unor situații financiare sau de ordin relațional.

Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 11 iulie, în zodia Leu, în sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale și va ajuta în clarificarea unor situații în planul relațional. Mercur aduce discuții, negocieri și încheieri de contracte.

Din 12 iulie, Nodul Nord (Destinul) intră în zodia Berbec, pe sectorul comunicării gândirii învățării, acumulării de cunoștințe,  negocierilor, relațiilor cu rudele și aduce oportunități de dezvoltare prin învățat. Se dinamizează axa cunoașterii și ești invitată să înveți din nou, să studiezi un domeniu de interes pentru tine, care te împlinește. De cealaltă parte se află Nodul Sud în zodia Balanță, pe sectorul perfecționării profesionale, studiilor și principiilor de viață, lărgirii orizonturilor.  Cele două Eclipse, care se formează în a doua jumătate a lunii octombrie, vin să aducă rezolvări și decizii importante în planul învățării, așa că ești invitată să ai curajul să începi lucruri noi, să te perfecționezi. 

Pe 17 iulie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care anunță noi începuturi în planul muncii, activităților profesionale și sănătății. Poți lua decizii la job, dacă primești o ofertă nouă, privind adoptarea unui regim de viata sanatos.

Pe 23 iulie are loc intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul relațiilor și căsătoriei, iar astrul zilei va dinamiza acest domeniu de viață, timp de o lună. Tot pe 23 iulie și Venus, planeta iubirii, își începe mișcarea retrogradă, prin același sector al relațiilor și căsătoriei și te invită la o revizuire și reevaluare a relațiilor personale și profesionale. Dacă ești singură nu este un moment bun de a începe o relație. Amână decizii importante după 4 septembrie!

 

Horoscop Pești luna iulie 2023

 

Pe 3 iulie se formează Luna Plină în zodia Capricorn, pe sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor pe termen lung. Au loc încheieri de etape, culegi roadele unor proiecte sau ai realizări importante în planul personal.

Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze, din 10 iulie, zodia Fecioară, respectiv sectorul căsătoriei, relațiilor, asocierilor și parteneriatelor profesionale și va dinamiza în următoarea perioadă aceste domenii. Atenție la faptul că vei avea impulsul să fii mai agresivă cu interlocutorii tăi! Pe 29 iulie, Mercur, astrul comunicării, ajunge și el aici și va ajuta la clarificarea unor situații în cuplu sau în relațiile profesionale. De asemenea, poți negocia termenii unui contract sau ale unui parteneriat.

Mercur, astrul comunicării, ajunge pe 11 iulie, în zodia Leu, în sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. În perioada următoare, reorganizezi sarcinile și propui idei pentru a eficientiza timpul și randamentul. Și planul sănătății intră în vizorul tău și ești invitată să faci niște investigații, să te asiguri că ești bine.

Din 12 iulie, Nodul Nord (Destinul) intră în zodia Berbec, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Ești invitată de către Univers să devii independentă din punct de vedere financiar. Pe cealaltă parte, Nodul Sud în zodia Balanță, pe casa intereselor financiare și a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau alte persoane și a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile, te ajută să găsești soluții noi de finanțare. Nu te baza pe banii altora, ci doar pe ce poți câștiga tu! Cele două Eclipse, care se formează în a doua jumătate a lunii octombrie, vin să aducă rezolvări și decizii importante în planul financiar.

Pe 17 iulie are loc Luna Nouă, care anunță noi începuturi în planul sentimental, amoros, al aventurilor romantice, copiilor și creativității. Dacă ești singură, poți începe o poveste nouă de iubire, dacă faci parte dintr-un cuplu, ai putea să-ți relansezi relația, iar dacă ești părinte, să-ți rezervi mai mult timp copiilor.

Pe 23 iulie are loc intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul muncii și activităților profesionale, care va fi dinamizat de astrul zilei în următoarea lună. Tot pe 23 iulie și Venus, planeta iubirii, își începe mișcarea retrogradă, prin același sector al muncii și aduce o revizuire a planurilor profesionale, activității, programului, dar și a relațiilor cu colegii. Nu este exclusă tentația de a începe o relație cu unul dintre colegi sau cu cineva cu care colaborezi.

related posts

Modifică setările cookies