Horoscopul lunii septembrie 2019. Vărsătorii vor avea parte de schimbare în viața lor, vezi ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele pentru luna aceasta și citește horoscopul pentru septembrie 2019.


Berbec

Luna aceasta va fi una grea, deoarece vei munci din greu atât la locul de muncă, cât și pe plan personal. Vei avea multă energie, așa că ai grijă să o păstrezi pentru lucrurile improtante. Ar fi bine să investești bani și timp în lucruri de pe urma cărora vei obține profit. Dacă nu vei proceda astfel, vor exista consecințe. De asemenea, este momentul oportun să-ți renovezi locuința. 

Taur

Luna aceasta te vei simți mult mai încrezătoare în ceea ce ține de locul de muncă și de relațiile amoroase. Te vei simți blocată într-o comedie-rmantică, însă vei reuși să ieși din această situație până la sfârșitul lunii. Acest început de toamnă îl vei petrece, în mare parte, ieșind în oraș cu prietenii și făcând ceea ce îți face plăcere. Încearcă să nu depinzi de nimeni și evvită persoanele din trecut.

Gemeni

Este posibil să te simți mai ocuptă decât de obicei, dar nu te panica. Toate lucrurile au o rezolvare, așa că ia-le ușor și totul va fi bine. La serviciu, lucrurile vor merge bine și vei simți satisfacția pe care o așteptai de ceva timp. Din punct de vedere social, s-ar putea ca prietenii să nu înțeleagă că te concentrezi mult pe carieră și să te simți dată la o parte. Petrece-ți timp cu persoana iubită și urmează-ți instinctele.

Rac

Luna aceasta, evită situațiile care ar putea avea repercusiuni mai târziu. Rezolvă-ți problemele și încearcă să eviți relațiile toxice care te fac să te simți inconfortabil. Perioada aceasta nu este potrivită pentru ieșirile în oraș cu prietenii, deoarece te vei simți mult prea încărcată. Nu te simți în largul tău să vorbești cu alții despre nevoile tale, așa că prefer să te ascunzi în carapacea ta. Ar fi bine să reflectezi mai mult asupra comportamentului tău și să recunoști atunci când greșești. Cere-ți scuze dacă ai rănit o persoană și încearcă să repari într-un fel.

Leu

Luna aceasta, vei fi prinsă între proiecte și timp pentru tine. Încearcă să îți gestionezi bine timpul, în așa fel încât să nu te neglijezi. Relația cu persoana iubită va deveni superficială și se vor ivi evenimente la care va trebui să participați împreună. Nu lăsa să se vadă că aveți probleme, astfel vei evita întrebările celor curioși. Încercați să discutați și să ajungeși la un punct comun.

Fecioară

Este momentul tău de strălucire, așa că dă tot ce ai mai bun. S-ar putea ca lucrurile să nu se întâmple așa cum ai plănuit, însă nu îți fie teamă, cu răbdare vei rezolva totul. Prietenii îți vor cere multe sfaturi în această perioadă, ceea ce este un lucru bun, deoarece te consideră o persoană matură și sinceră. Relația de cuplu va fi la fel ca până acum, nu se vor ivi discuții neplăcute sau contradictorii.

Balanță

Începutul acestei luni te va surprinde extrem de concentrată și evitând influențele celor din jur. Este un lucru bun, deoarece ești înconjurat de persoane caer nu îți doresc tocmai binele, așa că mergi pe drumul tău. Vei avea parte de schimbări luna aceasta și vei simți nevoia de atenție. Se pare că luna aceasta vei interacționa mai mult cu străinii decât cu prietenii, însă ai grijă ce vorbești. De asemenea, este posibil să socializezi mai mult pe rețele de socializare sau să fii mult mai active de obicei.

Scorpion

Septembrie este luna în care vei reflecta cel mai mult asupra viitorului tău. Te vei concentra mai mult pe problemle personale și pe proiectele pe care le ai de finalizat la locul de muncă. Nu va fi cea mai relaxantă perioadă, dar încearcă să nu te epuizezi. Prietenii nu o să fie prea mult în jurul tău în această perioadă, dar nu vei considera că este o problemă. Luna aceasta îți vei regla problemele cu somnul și îți vei respecta mai mult programul alimentar. Nu uita să acorzi atenție persoanei iubite, chiar adcă ai programul extrem de încărcat.

Săgetător

Vei avea parte de provocări cărora le vei face față cu ușurință. Luna aceasta vei simți că te dezvolți și vei avea mult mai multă încredere în tine. Atitdudinea pozitivă va fi dominantă pentru luna septembrie, ceea ce îți va aduce numai lucruri bune. Din punct de vedere sentimental, vei petrece mult timp cu persoana iubită și veți avea parte de momente de neuitat. Este posibil să fie cea mai bună perioadă din an pentru tine, așa că profit de acest lucru. 

Capricorn

Luna aceasta te vei simți în siguranță, calmă, poate puțin epuizată sau stresată de gândul că nu ai evoluat. Per total, lucrurile vor merge bine, mai ales dacă accepți ofertele care și se vor oferi. Este posibil ca luna aceasta să mergi la o reuniune cu vechii colegi sau să ieși împreună cu colegii de serviciu. Vei realiza că cei din jurul tău au parte de success și este posibil să te simți puțin frustrate, însă nu lăsa acest sentiment să te demoralizeze.

Vărsător

Schimbările pentru tine vor veni din exterior, însă vor fi influențate de deciziile pe care le-ai luat de-a lungul timpului. Se va ivi o oportunitate mare, însă va trebui să te confrunți cu temerile tale cele mai mari. Poate fi vorba despre mutarea în alt oraș sau în altă țară sau despre un nou job. Decizia aceasta îți va schimba întreaga viață, iar cei din jurul tău vor avea reacții diferite. Încearcă să nu asculți pe nimeni și să faci cea ce simți.

Pești

Vei lucra din greu luna aceasta, însă vei primi si meritele. Prietenii te vor ajuta să îți atingi scopul și îți vor da sfaturi pe care merită să le iei în considerare. Vei simți nevoia să ăi ajuți, la rândul tău, iar ajutorul îți va fi apreciat. Ai grijă să nu cheltuiești mai mult decât îți poți permite și încearcă să îți gestionezi mai bine banii. Vei realiza că ai progrsat foarte mult în ultima perioadă și cel mai bine ar fi să investești într-o vacanță. Ai mai multă grijă de tine și de sănătatea ta. Ar fi bine să îți faci abonament la sala de fitness sau să alergi în parc.

Vezi și: VLAD, din 9 septembrie

related posts

Modifică setările cookies