Horoscopul lunii septembrie 2022. Taurii sunt nevoiți să se ocupe de o situație în viața amoroasă, Gemenii primesc o propunere tentantă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna septembrie 2022.


Horoscop Berbec luna septembrie 2022


Contextul astral al lunii septembrie îți aduce preocupări pentru activitățile profesionale, relațiile de cuplu și relațiile profesionale.

Primul aspect astral este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioarei, în 5 septembrie, pe care o va traversa până pe 29 septembrie, când ajunge în zodia Balanței, pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Dacă în prima parte a lunii, Venus aduce înțelegere și relații bune la serviciu, oportunități de schimbare a jobului, în partea a doua, micul benefic traversează sectorul relațiilor, aducând armonie, împăcare și interes pentru asocieri.

Mercur, astrul care-ți guvernează comunicarea și activitățile/sarcinile profesionale, își începe retrogradarea prin zodia Balanței, din 10 septembrie. În 23 septembrie, ajunge în zodia Fecioarei și-și va continua mișcarea retrogradă până pe 2 octombrie. Prin urmare, activitățile profesionale și relațiile vor intra într-o reevaluare. Vei iniția conversații pe teme sensibile în cuplu sau care țin de partea profesională, cu scopul de a rezolva nemulțumirile.

Odată cu retrogradarea lui Mercur pe 10 septembrie va avea loc și Luna Plină din zodia Pești, care activează casa subconștientului, izolării, trecutului, introspecției, semn că poate interveni o criză și va fi nevoie să iei niște decizii, în urma unui bilanț. Pe fondul acesta astral și al frământărilor pe care le vei experimenta, pe 26 septembrie se formează Luna Nouă din zodia Balanței, din sectorul relațiilor și căsătoriei, care anunță noi începuturi în relație, trecerea la un alt nivel sau poate încheierea unei relații nefuncționale.

 

Horoscop Taur luna septembrie 2022


Contextul astral al lunii septembrie îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, activitățile profesionale și relațiile de muncă, relațiile de prietenie, viața socială și proiectele pe termen lung.

Primul aspect astral este intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, în zodia Fecioarei, în 5 septembrie, pe care o va traversa până pe 29 septembrie, când ajunge în zodia Balanței, pe sectorul muncii și sănățății. În prima parte din lună, Venus, micul benefic, va aduce oportunități în dragoste, iar în partea a doua, o îmbunătățire a condițiilor de muncă și a stării de sănătate.

Mercur, astrul care-ți guvernează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, își începe retrogradarea prin zodia Balanței din 10 septembrie. În 23 septembrie, ajunge în zodia Fecioarei și-și va continua mișcarea retrogradă până pe 2 octombrie. Prin urmare, sfera sentimentală și activitățile profesionale vor intra într-o reevaluare și va trebui să faci niște schimbări pe care le-ai amânat. Mercur va scoate la suprafață acele situații, care trebuie îndreptate. Intenția ta este să spui lucrurilor pe nume și să rezolvi chestiuni, care nu mai suferă amânare.

Odată cu retrogradarea lui Mercur, pe 10 septembrie, va avea loc și Luna Plină din zodia Pești, care activează casa iubirii, fericirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unui talent. Este momentul culegerii roadelor, a încheierii unei etape în aceste domenii. 

Pe 26 septembrie se formează Luna Nouă în zodia Balanței, din sectorul profesional, al muncii și activităților curente de la serviciu, care anunță noi începuturi, obținerea unui nou job sau trecerea la un alt nivel, pe o altă funcție.

 

Horoscop Gemeni luna septembrie 2022


Contextul astral al lunii septembrie îți aduce preocupări pentru viața de familie, relațiile cu rudele sau părinții, cu copiii, sfera sentimentală, aventurilor romantice și sfera socio-profesională.

Primul aspect astral este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioarei, în 5 septembrie, în casa vieții de familie, pe care o va traversa până pe 29 septembrie, când ajunge în zodia Balanței, pe sectorul sentimental. Așadar, Venus va opera în favoarea ta pentru îmbunătățirea relațiilor cu familia, reamenajarea spațiului de locuit, iar în partea a doua a lunii, va aduce oportunități în planul amoros.

Mercur, guvernatorul tău și al vieții de familie, își începe retrogradarea prin zodia Balanței din 10 septembrie. În 23 septembrie, ajunge în zodia Fecioarei și-și va continua mișcarea retrogradă până pe 2 octombrie. Prin urmare, viața de familie, relațiile cu unii membrii cu care ai avut neînțelegeri, dar și sfera sentimentală intră într-o reevaluare. Posibil să reiei legături cu persoane din trecut cu care ai încercat să ai o relație sau poate ai niște discuții lămuritoare, care vizează viața de cuplu sau relațiile cu copiii.

Odată cu retrogradarea lui Mercur pe 10 septembrie va avea loc și Luna Plină din zodia Pești, care activează casa carierei și sferei socio-profesionale, unde au loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Posibil să se amplifice și relațiile cu persoane din străinătate, să primești o propunere de a pleca într-o călătorie.

Pe 26 septembrie se formează Luna Nouă în zodia Balanței, din sectorul sentimental, al iubirii și aventurilor romantice. Posibil să începi o nouă poveste de iubire, să-ți valofici un talent sau dacă ești părinte, relațiile cu copiii să se formeze pe alte baze.

 

Horoscop Rac luna septembrie 2022


Contextul astral al lunii septembrie îți aduce preocupări pentru viața de familie, administrarea unui imobil, a spațiului de locuit, privind o mutare, acumularea unor cunoștințe, susținerea unor examene și obținerea unor atestate. Totodată, se activează și schimburile de experiență profesională și relațiile cu străinătatea.

Primul aspect astral este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioarei, în 5 septembrie, pe care o va traversa până pe 29 septembrie, când ajunge în zodia Balanței, pe sectorul vieții de familie și căminului. În prima parte din lună, Venus îți aduce informații utile sau ocazia de a învăța mult mai ușor lucruri noi. Relațiile cu familia se îmbunătățesc datorită comunicării, în partea a doua a lunii, și este posibil să ai în plan o reamenajare a spațiului de locuit.

Mercur, planeta comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Balanței din 10 septembrie. În 23 septembrie, ajunge în zodia Fecioarei și-și va continua mișcarea retrogradă până pe 2 octombrie. Prin urmare, viața de familie, relațiile cu unii membrii cu care ai avut neînțelegeri, intră într-o reevaluare. Dacă ai de învățat ceva nou, de susținut un examen, de continuat niște cursuri pe care le-ai abandonat, acum este momentul să le reîncepi.

Odată cu retrogradarea lui Mercur pe 10 septembrie va avea loc și Luna Plină din zodia Pești, care activează sectorul schimburilor de experiență profesională, perfecționării profesionale, studiilor, călătoriilor, relațiilor cu străinătatea, sistemului de valori și credințele. Așadar, este posibil să închei o etapă de școlarizare, să primești o bursă de studiu, să cochetezi cu ideea de a-ți găsi un job în străinătate, să rezolvi o chestiune birocratică importantă pentru tine.

Pe 26 septembrie se formează Luna Nouă în zodia Balanței, din sectorul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții, administrării patrimoniului, a unui imobil. Este momentul unui nou început și următoarele două săptămâni sunt importante să-ți setezi obiective noi în ce privește viața de familie.

 

Horoscop Leu luna septembrie 2022


Contextul astral al lunii septembrie îți aduce preocupări pentru sfera financiară, pentru învățarea unor lucruri noi, începerea unor cursuri, negocierea unor contracte.

Primul aspect astral este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioarei, în 5 septembrie, pe care o va traversa până pe 29 septembrie, când ajunge în zodia Balanței, pe sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, cunoașterii, negocierilor, deplasărilor și relațiilor cu frații. În prima parte a lunii, Venus va îmbunătăți situația financiară, iar în partea a doua, micul benefic va opera în favoarea ta să acumulezi informație mai ușor.

Mercur, planeta comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Balanței din 10 septembrie. În 23 septembrie, ajunge în zodia Fecioarei și-și va continua mișcarea retrogradă până pe 2 octombrie. Prin urmare, sectoarele asociate comunicării, învățării și administrării banilor intră într-o reevaluare. Este posibil să încerci să-ți corectezi modalitatea de abordare, de comunicare, să înveți lucruri noi. Din punct de vedere financiar este nevoie să găsești un echilibru între cheltuieli și încasări. De asemenea, pot avea loc negocieri salariale.

Odată cu retrogradarea lui Mercur pe 10 septembrie va avea loc și Luna Plină din zodia Pești, care activează casa intereselor financiare, a banilor sau bunurilor pe care le deții împreună cu partenerul sau cu alte persoane, moșternirile, creditele, taxele, impozitele, dar și sfera intimă. Posibil să se încheie o etapă, poate returnezi o datorie sau primești aprobare pentru un credit. Sfera intimă se animă și s-ar putea să-ți dorești relansarea relației.

Pe 26 septembrie se formează Luna Nouă în zodia Balanței, din sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, învățării, deplasărilor și relațiilor cu rudele. Așadar, este momentul unui nou început, în care ești invitată să-ți schimbi modalitatea de abordare și interacționare cu ceilalți. Posibil o deplasare să-ți schimbe statutul, să cunoști pe cineva cu care să începi o relație, o poveste de iubire.

 

Horoscop Fecioară luna septembrie 2022


Contextul astral al lunii septembrie îți aduce preocupări pentru proiectele personale, relațiile de cuplu, relațiile profesionale și situația financiară.

Primul aspect astral este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioarei, în 5 septembrie, pe care o va traversa până pe 29 septembrie, când ajunge în zodia Balanței, pe sectorul finanțelor, a banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte colaborări extraprofesionale. Așadar, în prima parte de lună, Venus îți aduce șanse și oportunități personale sau profesionale, iar în partea a doua, îți va îmbunătăți situația financiară.

Mercur, guvernatorul tău, își începe retrogradarea prin zodia Balanței din 10 septembrie. În 23 septembrie, ajunge în zodia Fecioarei și-și va continua mișcarea retrogradă până pe 2 octombrie. Prin urmare, începi o autoevaluare și încerci să-ți schimbi stilul de viață, să adopți un stil sănătos. Totodată, și situația financiară intră într-o reevaluare și cauți metode noi de suplimentare a veniturilor sau poate renegociezi salariul.

Odată cu retrogradarea lui Mercur pe 10 septembrie va avea loc și Luna Plină din zodia Pești, care activează sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Este un moment în care se pot amplifica sentimente, să apară o criză în cuplu, dar rolul fenomenului astral este să-ți rezolvi o situație în cuplu. De asemenea, se poate încheia un capitol, o relație nefuncțională sau poți intra într-o nouă relație.

Pe 26 septembrie se formează Luna Nouă în zodia Balanței, din sectorul financiar, care îți poate aduce sume importante de bani în conturile tale sau o negociere profitabilă. Este momentul unui nou început, de semnare a unui contract.

 

Horoscop Balanță luna septembrie 2022


Contextul astral al lunii septembrie îți aduce preocupări pentru activitățile profesionale, starea de sănătate, planurile personale și relațiile.

Primul aspect astral este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioarei, în 5 septembrie, pe care o va traversa până pe 29 septembrie, când ajunge în zodia Balanței, în casa personalității. Micul benefic îți poate scoate în cale persoane din trecut în prima parte a lunii, iar în partea a doua este posibil să fii deschisă flirtului și să te îndrăgostești.

Mercur, planeta comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Balanței din 10 septembrie. În 23 septembrie, ajunge în zodia Fecioarei și-și va continua mișcarea retrogradă până pe 2 octombrie. Prin urmare, ești invitată la un bilanț, să lași în spate trecutul și să te pregătești pentru o relansare personală. Ai ocazia, în cele trei săptămâni de retrogradare, să cauți soluții la problemele tale, însă recomandarea este să iei deciziile după 2 octombrie, când Mercur va fi în mișcare directă.

Odată cu retrogradarea lui Mercur pe 10 septembrie va avea loc și Luna Plină din zodia Pești, care activează casa muncii și sănătății. Pot avea loc încheieri de etape, finalizarea unor proiecte, dar și obținerea unui job nou, care să-ți aducă satisfacție personală.

Pe fondul acesta astral, pe 26 septembrie se formează Luna Nouă în zodia Balanței, din sectorul personalității, care te invită la setarea unor noi obiective pentru următorul an. Este momentul tău de afirmare și este recomandat să te gândești la prioritățile tale.

 

Horoscop Scorpion luna septembrie 2022


Contextul astral al lunii septembrie îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, relațiile cu copiii dacă ești părinte, relațiile de prietenie, proiectele pe termen lung, activitățile de la locul de muncă și starea sănătății.

Primul aspect astral este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioarei, în 5 septembrie, pe care o va traversa până pe 29 septembrie, când ajunge în zodia Balanței, pe sectorul subconștientului, izolării, trecutului. Micul benefic vine să îmbunătățească relațiile cu prietenii, să activeze viața socială și să aducă oportunități de implicare în noi proiecte. În partea a doua a lunii, s-ar putea să cauți să-ți analizezi relația în care te afli.

Mercur, planeta comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Balanței din 10 septembrie. În 23 septembrie, ajunge în zodia Fecioarei și-și va continua mișcarea retrogradă până pe 2 octombrie. Prin urmare, relațiile cu prietenii, viața socială, proiectele de viitor, dar și activitățile profesionale și starea de sănătate vor intra într-o reevaluare.

Odată cu retrogradarea lui Mercur pe 10 septembrie va avea loc și Luna Plină din zodia Pești, care activează casa asociată iubirii, aventurilor romantice, copiilor, pasiunilor și creativității. Evenimente importante pot avea loc în aceste domenii. Au loc încheieri de etape sau poate culegi roadele unor demersuri privind cucerirea unei persoane. Dacă ești părinte, în relațiile cu copiii poate să apară o criză. De asemenea se activează și casa prietenilor și este posibil să închei o relație de prietenie, dacă nu reușești să gestionezi situația apărută.

Pe  26 septembrie se formează Luna Nouă în zodia Balanței, din sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Este un moment în care îți dorești să stai retrasă cu gândurile tale, să-ți faci un bilanț și să încerci să pregătești o relansare personală.

 

Horoscop Săgetător luna septembrie 2022


Contextul astral al lunii septembrie îți aduce preocupări pentru viața de familie, relațiile cu părinții, cariera, activitățile profesionale, relațiile cu prietenii, proiectele profesionale.

Primul aspect astral este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioarei, în 5 septembrie, pe care o va traversa până pe 29 septembrie, când ajunge în zodia Balanței, pe sectorul proiectelor pe  termen lung, prietenilor și grupurilor pe care le frecventezi. Dacă în prima parte a lunii, micul benefic vine cu oportunități în planul socio-profesional și este recomandat să nu le ratezi, în partea a doua, s-ar putea să începi activități noi, pe cont propriu sau cu ajutorul unor prieteni.

Mercur, planeta comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Balanței din 10 septembrie. În 23 septembrie, ajunge în zodia Fecioarei și-și va continua mișcarea retrogradă până pe 2 octombrie. Prin urmare, proiectele tale personale, dar și activitatea profesională intră într-o reevaluare și ești invitată să analizezi, iar după 2 octombrie să iei o decizie, cu ce proiecte rămâi și pe care le închei.

Odată cu retrogradarea lui Mercur pe 10 septembrie va avea loc și Luna Plină din zodia Pești, care activează sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții. Este momentul încheierii unei etape, poate are loc o mutare sau reușești să obții un credit și cumperi un imobil. De asemenea, poate să apară o criză în familie, discuții mai aprinse legate de creșterea și educarea copiilor, dacă ești părinte, sau de petrecerea timpului liber.

Pe 26 septembrie se formează Luna Nouă în zodia Balanței, din sectorul prietenilor, vieții sociale și proiectelor și planurilor de viitor, unde ești invitată să-ți setezi obiective de viitor. Nu este exclus să apară și surprize, așa că fii pregătită să faci față provocărilor!

 

Horoscop Capricorn luna septembrie 2022


Contextul astral al lunii septembrie îți aduce preocupări pentru acumularea unor cunoștinte noi, perfecționare profesională, schimburi de experiență profesională, obținerea unor atestate/ diplome și carieră, respectiv obținerea unei funcții sau o avansare.

Primul aspect astral este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioarei, în 5 septembrie, pe care o va traversa până pe 29 septembrie, când ajunge în zodia Balanței, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Dacă în prima parte a lunii, te perfecționezi și obții diplome, în partea a doua, s-ar putea să ai aprecierea șefilor și să se ia în considerare și faptul că s-ar putea să preiei conducerea unei echipe.

Mercur, planeta comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Balanței din 10 septembrie. În 23 septembrie, ajunge în zodia Fecioarei și-și va continua mișcarea retrogradă până pe 2 octombrie. Prin urmare, sectorul asociat educației superioare, studiilor, călătoriei, filosofiei de viață, dar și carierei intră într-o reevaluare și ești invitată după data de 2 octombrie, când Mercur revine la mișcarea directă, să iei o decizie în planul profesional.

Odată cu retrogradarea lui Mercur pe 10 septembrie va avea loc și Luna Plină din zodia Pești, care activează casa comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor, semn că s-ar putea să-ți parvină niște informații, care să declanșeze o criză de comunicare și să iei atitudine. De asemenea, poți încheia cu succes niște cursuri, să susții un interviu sau un proiect în fața unei comisii, unde vei face impresie bună.

Pe 26 septembrie se formează Luna Nouă în zodia Balanței, din sectorul carierei, care anunță noi etape în planul profesional.

 

Horoscop Vărsător luna septembrie 2022


Contextul astral al lunii septembrie îți aduce preocupări pentru perfecționarea profesională, schimburile de experiență, călătorii, rezolvarea unor chestiuni birocratice, filosofia de viață și situația financiară, a banilor pe care îi câștigi sau pe care îi deții cu partenerul. 

Primul aspect astral este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioarei, în 5 septembrie, pe care o va traversa până pe 29 septembrie, când ajunge în zodia Balanței, pe sectorul educației superioare, călătoriilor, perfecționării profesionale. Dacă în prima parte a lunii, micul benefic aduce mai mulți bani în conturile tale și beneficii, în partea a doua, te preocupă cariera și schimburile de experiență sau rezolvarea unor acte, plecarea într-o călătorie, care s-ar putea să-ți schimbe perspectiva asupra vieții.

Mercur, planeta comunicării își începe retrogradarea prin zodia Balanței din 10 septembrie. În 23 septembrie, ajunge în zodia Fecioarei și-și va continua mișcarea retrogradă până pe 2 octombrie. Prin urmare, sectorul financiar și pregătirea profesională intră într-o reevaluare. Dacă îți dorești mai mulți bani, realizezi că este nevoie să fii mai bine pregătită din punct de vededre profesional și numai în acest mod vei putea progresa.

Odată cu retrogradarea lui Mercur pe 10 septembrie va avea loc și Luna Plină din zodia Pești, care activează sectorul banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din alte activități profesionale. Este posibil să apară o criză financiară, pe care va fi necesar să o gestionezi, mai ales dacă ai avut niște așteptări prea mari sau ai luat niște decizii greșite.

Pe 26 septembrie se formează Luna Nouă în zodia Balanței, din sectorul perfecționării profesionale, studiilor, schimburilor de experiență, călătoriilor și principiilor de viață. Ești invitată să începi o nouă etapă în aceste domenii, iar următoarele două săptămâni sunt importante să-ți setezi obiective de viitor.

 

Horoscop Pești luna septembrie 2022


Contextul astral al lunii septembrie îți aduce preocupări pentru propria persoană, relații, parteneriate profesionale și situația financiară, a banilor și bunurilor pe care le deții cu partenerul sau alți terți.

Primul aspect astral este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioarei, în 5 septembrie, pe care o va traversa până pe 29 septembrie, când ajunge în zodia Balanței, pe sectorul avantajelor financiare. Dacă în prima parte a lunii, te preocupă și ai ocazia să-ți îmbunătățești relația de cuplu sau să intri într-o relație, dacă ești singură, în partea a doua, te preocupă administrarea banilor și bunurilor pe care le deții cu partenerul și destinația acestora.

Mercur, planeta comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Balanței din 10 septembrie. În 23 septembrie, ajunge în zodia Fecioarei și-și va continua mișcarea retrogradă până pe 2 octombrie. Prin urmare, sectorul relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor profesionale, intimității și financiar intră într-o reevaluare și o revizuire a planurilor de viitor, care implică aceste domenii.

Odată cu retrogradarea lui Mercur pe 10 septembrie va avea loc și Luna Plină din zodia Pești, care activează casa personalității. Posibil să înregistrezi un succes, să obții o avansare profesională, care să activeaze și casa financiară, prin mărirea veniturilor. De asemenea, este posibil ca evenimentul astral să-ți aducă o revelație și să găsești liniștea interioară, care să-ți dea impulsuri să iei decizii importante în viața ta.

Pe 26 septembrie se formează Luna Nouă în zodia Balanței, din sectorul intereselor financiare, a banilor și bunurilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau alte persoane, a creditelor, datoriilor, dar și intimității. Este momentul unui nou început, în care-ți poți seta obiective financiare sau relaționale.

related posts

Modifică setările cookies