Horoscopul saptamanii 14 - 20 decembrie 2015. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul pentru saptamana 14 - 20 decembrie 2015.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Ai ajuns intr-un punct al relatiei in care nu mai gasesti nicio placere sa stai si sa comunici cu partenerul si deja simti ca nu mai exista nicio atractie intre voi. Ti-e greu sa spui stop, insa pana la urma reusesti sa iei decizia corecta si sa mergi mai departe. 

Bani - Reusesti sa te descurci decent cu banii, chiar daca asta inseamna ca esti nevoita sa faci cateva sacrificii. Gasesti puterea sa rezisti tentatiilor care iti apar la tot pasul, asa ca ajungi sa pui deoparte o suma considerabila. 

Munca - Nu reusesti sa te incadrezi in timp cu proiectele pe care le ai de terminat pana la sfarsitul saptamanii, asa ca incepi sa te precipiti si sa intri in diverse polemici cu colegii tai. Incearca sa te calmezi si sa-ti prioritizezi actiunile pentru a avea succes. 

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Ai parte de o surpriza placuta din partea partenerului. Desi nu e cel mai romantic barbat si nici nu obisnuieste sa faca gesturi romantice, de data aceasta reuseste sa te surprinda in mod placut si simti ca plutesti dupa dovada lui de iubire.

Bani - Stai bine cu banii, chiar daca faci mici cheltuieli. Nu resimti pierderile acestea fiindca ele sunt indrpetate catre cadouri pentru prieteni si mici recompense pe care simti ca le meriti dupa atat de multa munca. 

Munca - O saptamana inspirata la locul de munca. Vii cu propuneri si idei foarte ingenioase, care ar avea potential sa se transforme in proiecte frumoase, insa, din pacate, colegii si superiorii nu te iau in serios, iar asta ajunge sa te frustreze.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Dupa o perioada destul de lunga de timp in care nu ai avut prea mult noroc pe plan amoros, lucrurile incep sa se schimbe, iar sansa pare sa iti surada. Vei intalni o persoana cu care iti face placere sa iti petreci timpul, asa ca te poti declara multumita. 

Bani - Nu e o saptamana buna din punct de vedere financiar. Pe langa cheltuielile neprevazute, ai facut si cateva excese atunci cand a venit vorba de cumparaturi. Fii mai chibzuita sau vei ajunge sa nu mai ai cu ce sa-ti platesti facturile. 

Munca - Nicio schimbare la locul de munca. E o saptamana linistita, lipsita de evenimente, in care iti duci la bun sfarsit task-urile, chiar daca uneori simti ca te aglomerezi si nu mai poti face fata.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Ti-ai dori ca partenerul tau se sa implice mai mult in relatie. E o saptamana a reprosurilor, a certurilor, a neintelegerilor. Exista mari sanse sa luati o pauza, in urma careia legatura voastra amoroasa sa se rupa pentru totdeauna.

Bani - Fara schimbari in plan financiar. Nici nu pierzi, nici nu castigi sume semnificative, ceea ce devine usor frustrant, mai ales ca ti-ai dori sa pleci in vacanta si ti-ar prinde bine ceva bani.

Munca - Ai muncit mult in ultima vreme si ai sperat ca rezultatele vor fi pe masura efortului depus. Vei fi dezamagita. Nu primesti aprecierea mult-asteptata, iar asta e posibil sa te demoralizeze si sa te faca sa te gandesti serios la planurile tale de viitor. 

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Daca nu crezi in dragoste la prima vedere, ar trebui sa iti schimbi parerea. Saptamana asta este posibil sa cunosti pe cineva care sa te cucereasca inca de la prima intalnire. Nu fi sceptica, bucura-te de moment. 

Bani - Apar niste cheluieli neprevazute, care iti dau toate planurile peste cap. Daca nu vrei sa intri in datorii si sa faci imprumuturi la prieteni, incearca sa renunti la unele lucruri pe care le cumparai pana acum si de care nu aveai neaparat nevoie.

Munca - Ai parte de cateva mici certuri cu colegii la birou, insa este doar ceva trecator. Fii tu cea inteleapta si incearca sa rezolvi problemele fara sa apelezi la jigniri si amenintari. La finalul saptamanii, toate problemele isi vor gasi rezolvare.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Iti faci planuri de viitor cu partenerul tau, insa se pare ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Trebuie sa faci niste compromisuri ca sa faceti aceasta relatie sa functioneze. 

Bani - Reusesti sa obtii o suma importanta de bani care te ajuta sa scapi de niste datorii mai vechi. Este o saptamana avantajoasa din punct de vedere financiar, in care reusesti sa iti satisfaci niste mici capricii. 

Munca - Superiorii tai apreciaza eforturile pe care le-ai facut in ultima perioada si te recompenseaza cu o prima, fapt care iti ofera o stare de bine si sentimentul ca nu muncesti in zadar. 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Iti consolidezi relatia cu partenerul de viata, iar acest lucru se vede atat in starea ta de spirit, cat si in randamentul pe care il ai la locul de munca. Persoana iubita reuseste sa te surprinda cu o groaza de surprize, iar tu nu faci decat sa te simti in al noualea cer.

Bani - Nu ai o perioada prea buna din punct de vedere financiar. Apar niste probleme la care nu te asteptai si va trebui sa scoti bani din cont, bani pe care ii pastrasei in alte scopuri. 

Munca - Schimbari favorabile la locul de munca. Primesti o marire de salariu sau esti avansata, unul dintre aceste lucruri urmand sa se intample cat mai curand. Meriti din plin acest lucru, asa ca bucura-te si profita de pe urma acestei performante.

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Nu vrei sa mai lupti pentru relatia in care te afli. Oricat de mult te-ar provoca jumatatea ta la conversatii constructive, care sa rezolve eventualele probleme dintre voi, pur si simplu te simti deja detasata de ce se intampla si refuzi cooperarea.

Bani - Trebuie sa fii putin mai cumpatata cand vine vorba de cheltuieli. Te intinzi mai mult decat ti-e plapuma, iar consecintele actiunilor tale de acum se vor vedea mai curand decat crezi.

Munca - Primesti o sarcina importanta pentru ca esti un angajat de incredere, capabil, pe care cei din jur se pot baza. Faptul ca ai relatii bune cu colegii si ca esti o persoana placuta iti este de mare ajutor.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Situatia cu partenerul de viata este una destul de tensionata, iar in ultima vreme ati tinut-o dintr-o cearta in alta. Va reprosati diverse lucruri, va acuzati de infidelitate si va aduceti jigniri grave. Trebuie sa analizati daca merita sa mai ramaneti in aceasta relatie.

Bani - Banii sunt suficienti saptamana asta si nu trebuie sa iti mai calculezi fiecare banut ca sa nu intrii in datorii. Iti platesti niste restante mai vechi si reusesti sa faci si economii. 

Munca - Oboseala te afecteaza si la locul de munca, acolo unde nu mai dai in randament satisfacator. Un concediu sau macar cateva zile libere ar fi binevenite. 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Esti in al noulea cer. Te gandesti la partenerul de viata ca la un vesnic logodnic. Te indepartezi de rutina si banalitati si ii oferi celuilalt toata atentia si afectiunea. 

Bani - Pe plan financiar lucrurile se imbunatatesc treptat. Influenta lui Marte se face simtita si o sa te gandesti mai mult la cum sa faci economii. Totusi, din aceasta saptamana nu mai ai atat de multe griji din cauza banilor.

Munca - Ti s-ar putea oferi mai multe oportunitati de a avansa in cariera. Nu trata aceste chestiuni cu lejeritate. Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie. Daca nu, risti sa ai surprize neplacute. 

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Te simti norocoasa ca ai alaturi un partener intelegator si iubitor, care iti este alaturi la bine si la greu. Chiar daca va ciondaniti din cand in cand, pana la sfarsitul saptamanii decideti sa iesiti din oras si sa petreceti un weekend romantic, in doi.

Bani - Ai facut cheltuieli necumpatate in ultima vreme, iar saptamana aceasta incepi sa resimti consecintele. Te vezi in situatia de a face economii si a fi cat mai cumpatata in urmatoare zile. Inainte sa faci orice fel de investitie, gandeste-te de doua ori.

Munca - Primesti o propunere greu de refuzat. Nu e vorba neaparat de multi bani, dar te tenteaza foarte tare ceea ce ar trebui sa faci acolo si esti cat pe ce sa renunti la actualul loc de munca in favoarea unuia nou.

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Ajungi sa crezi ca relatia ta nu are niciun viitor. Din cauza unor neintelegeri si a unor discutii pe care le veti purta in contradictoriu, legatura se deterioreaza. Urmeaza o saptamana plina de indoieli si stari de spirit contradictorii.

Bani - Nu e cea mai buna perioada a ta din punct de vedere financiar. Ai cheltuit necumpatat in ultima vreme, iar acum trebuie sa suporti consecintele. Posibil sa se ievasca inca o cheltuiala neasteptata spre sfarsitul saptamanii, care sa-ti dea si mai tare peste cap finantele. 

Munca - Responsabilitatile tale la locul de munca se maresc. Primesti noi atributii, iar stresul va creste considerabil, la fel ca si salariul. La final de luna vei primi un bonus, iar asta te va motiva sa lucrezi cu la fel de multa seriozitate pe viitor.

related posts

Modifică setările cookies