Horoscopul saptamanii 21 - 27 septembrie 2015. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta saptamana si citeste mai jos horoscopul pentru 21 - 27 septembrie 2015. 


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - A trecut ceva vreme de cand nu ai mai simtit fluturi in stomac, iar acum a venit momentul sa mai treci prin aceasta experienta, asa ca pregateste-te de o saptamana plina de surprize pe plan amoros. 

Bani - Ai facut o serie de achizitii costisitoare, iar acum esti intr-o perioada in care nu stai prea bine din punct de vedere financiar, motiv pentru care ar trebui sa ai atentie la cumparaturile pe care le faci in aceasta saptamana. 

Munca - Este o saptamana in care trebuie sa participi la cateva sedinte importante, de aceea ar fi indicat sa te pregatesti temeinic pentru ele, mai ales ca iti poti influenta viitorul profesional.  

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Ai ajuns intr-un punct in care nu mai suporti ca partenerul de viata sa-ti faca observatie pentru fiecare actiune pentru care o faci. Incearca sa discuti cu el si sa vezi care e problema, altfel veti avea amandoi de suferit. 

Bani - Cand credeai ca nu o sa iti mai rezolvi problemele financiare, primesti o veste importanta din partea unei prietene care urmeaza sa-ti returneze o suma importanta de bani pe care i-o imprumutasei in urma cu cateva luni. 

Munca - Se pare ca nici in aceasta saptamana nu scapi de problemele de la locul de munca, mai ales ca sunt cativa colegi care fac tot posibilul sa-ti creeze dificultati la incheierea unor proiecte. 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Esti fericita alaturi de partenerul de viata, iar asta te ajuta sa te relaxezi si sa te simti implinita. Spre sfarsitul saptamanii, ai parte de o surpriza din partea acestuia, deci te poti considera o persoana norocoasa. 

Bani - Dai dovada de multa chibzuinta atunci cand vine vorba de partea financiara, asa ca in aceasta saptamana iti poti indeplini o dorinta de-a ta, adica achizitionarea unui obiect de valoare pe care ti-l doreai de ceva vreme.  

Munca - Superiorii tai apreciaza eforturile pe care le-ai facut in ultima perioada, iar zilele acestea este posibil sa primesti o marire de salariu sau chiar o promovare. 

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Este o saptamana potrivita pentru a da o sansa unei relatii mai vechi, mai ales ca respectivul barbat nu a renuntat la ideea de a fi alaturi de tine. 

Bani - Ai probleme financiare pe care nu reusesti sa ti le rezolvi, de aceea esti nevoita sa apelezi la ajutorul unor prieteni pentru a te imprumuta cu niste bani pana treci peste aceste zile. 

Munca - Ai ramas in urma cu niste proiecte, motiv pentru care in aceasta saptamana esti nevoita sa-ti amani o parte din planurile pe care ti le facusei alaturi de prieteni. 

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Esti hotarata sa-i faci partenerului de viata o surpriza, asa ca te pregatesti sa-i organizezi o petrecere la sfarsitul saptamanii, alaturi de niste prieteni. 

Bani - O prietena buna se afla intr-un impas financiar si iti cere ajutorul, iar tu ii oferi suma de bani necesara pentru a trece peste aceasta perioada nefasta pentru ea. 

Munca - Primesti un proiect important, care iti pune la incercare aptitudinile organizatorice, dar si pe cele de comunicare, ocazie cu care ai sansa sa-ti arati calitatile. 

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Dupa o perioada in care ai avut ceva probleme cu partenerul de viata, a venit momentul sa va bucurati si de clipe minunate, in care realizati ca cel mai bine va este impreuna. 

Bani - Ai ceva probleme financiare, iar acum incerci sa achiti o parte din datoriile pe care le aveai. Chiar daca nu rezolvi de tot situatia, este un inceput bun pentru care sa te bucuri. 

Munca - Esti multumita de locul de munca, mai ales ca te intelegi din ce in ce mai bine cu colegii de la birou, iar superiorii par sa aprecieze eforturile pe care le depui pentru indeplinirea sarcinilor pe care le ai. 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Ai probleme de comunicare cu partenerul de viata si va certati din motive minore. Nu reusesti sa te calmezi, iar starea proasta se rasfrange asupra relatiei voastre.  

Bani - Investesti intr-un proiect la care visai de ceva vreme si, chiar daca ramai fara bani, esti incantata de hotararea pe care ai luat-o. Acum nu ramane sa te bucuri de rezultatele care vor aparea. 

Munca - Te-ai plictisit de actualul loc de munca, mai ales ca nu iti mai ofera satisfactii personale. Indicat ar fi sa incepi sa cauti un alt job care sa ti se potriveasca mai bine asteptarilor tale. 

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Traiesti o frumoasa poveste de dragoste alaturi de o persoana speciala, care te trateaza ca pe o printesa, iar zilele acestea te surprinde cu diverse cadouri si gesturi romantice. 

Bani - Nu ai probleme financiare, ba chiar iti permiti sa te resfeti cu o sesiune de shopping si o iesire in oras cu prietenele. Cu toate acestea ai grija sa nu exagerezi prea mult cu cheltuielile. 

Munca - Te-ai saturat de felul in care te trateaza superiorii, de aceea esti hotarata sa faci niste schimbari pe plan profesional, chiar daca asta inseamna sa incepi sa-ti cauti un alt job. 

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Esti implicata intr-o relatie care iti aduce numai satisfactii, iar in aceasta saptamana lucrurile par sa evolueze in directia dorita de tine. Bucura-te de aceste clipe minunate. 

Bani - Te-ai intors din vacanta, iar economiile tale s-au evaporat. A venit momentul sa incepi din nou sa pui bani deoparte si sa incerci sa fii mai chibzuita.  

Munca - E o perioada in care muncesti foarte mult si reusesti sa impresionezi cu abilitatile tale de leader. Nu te lasa batuta si lupta pana demonstrezi ca meriti mai multe sarcini. 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Continui sa te intrebi daca ai luat decizia corecta atunci cand te-ai despartit de iubitul tau, situatie care iti creeaza o stare de spirit nu foarte buna. Incearca sa treci peste acest moment si treci la urmatoarea etapa din viata ta.

Bani - Primesti o suma de bani care nu era trecuta in calculele tale, asa ca iti poti reconsidera o parte din cheltuieli. Fii chibzuita si nu te lasa pacalita de aceasta exceptie, pentru ca nu se intampla de fiecare data.

Munca - Ai reusit sa-ti impresionezi superiorii atat de mult incat ti-au oferit un proiect la care visai de multa vreme. Esti in culmea fericirii si esti motivata sa arati ca ai meritat aceasta recompensa

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Ai sansa sa intalnesti o persoana deosebita in aceasta saptamana, insa trebuie sa fii atenta si sa nu te lasi purtata de val pana nu te asiguri ca merita sa treci mai departe. 

Bani - Vei avea parte de o saptamana destul de agitata din punct de vedere financiar, tinand cont ca trebuie sa faci niste cheltuieli costisitoare, care iti vor goli portofelul. 

Munca - O problema de comunicare cu colegii de munca te pune intr-o postura dificila. Chiar daca nu vei avea de suferit din acesta cauza, ar trebui ca pe viitor sa fii mai atenta. 

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Esti hotarata sa pui capat perioadei in care ai suferit din cauza unui fost iubit, iar acum incerci sa iti revii si sa incepi din nou sa iesi la intalniri. 

Bani - Nu reusesti sa te abtii de la cumparaturi, de aceea ai ajuns in punctul in care nu mai ai bani decat pentru cumparaturile zilnice. Incearca sa fii mai chibzuita pe viitor pentru a nu mai ajunge intr-o astfel de situatie. 

Munca - La job lucrurile evolueaza intr-o directie ascendenta. Reusesti sa te faci remarcata datorita eforturilor pe care le-ai depus pentru finalizarea unui proiect, iar superiorii te lauda in fata colegilor. 

related posts

Modifică setările cookies