Horoscopul zilnic 28 iulie 2019. Vărsătorii se îndrăgostesc la prima vedere, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua duminică 28 iulie 2019


Berbec

Pentru Berbeci ziua de astăzi este dedicată schimbărilor. De preferat ar fi să renunți la un obiceiurile care nu-ți fac bine, să incluzi în dieta ta fructe și legume sau să te apuci de un nou sport. Nu uita nici de sănătate ta emoțională și de aceea amintește-ți să te bucuri de lucrurile mici și că uneori este firesc să te mai și prostești.

Taur

Taurii își vor petrece ziua de astăzi în compania rudelor în vârstă, amintindu-și de ajutorul pe care acești le-au acordat. Vor mai exista momente pe timpul zilei, când vei  face o reprospectivă asupra personalității și comportamentului tău. Seara ți-o vei petrece în aceeași atmosferă, încercând să acorzi sprijin persoanelor ce au nevoie de el.

Gemeni

Gemenii astăzi vor fi invadați de anumite amintiri și emoții din trecut. Este posibil ca o persoană care a revenit de curând în viața ta, să fie de fapt altfel de cum o cunoșteai tu, deci ai grijă. Evită stresul pe parcursul zilei și încearcă să-ți canalizezi energia pentru alte lucruri.

Rac

Racii vor face o selecție asupra grupurilor de prieteni pe care îi au și vor renunța la cele care nu par o investiție emoțională bună. Ziua de astăzi va un nou început pe plan sentimental și profesional, astfel că toate lucrurile pe care ți le-ai propus se vor întâmpla. Dacă ești într-o relație acordă-i partenerului atenția de care are nevoie.

Leu

Leii ar trebui să nu  se pripească atunci când cunosc persoane noi, oricât de încântătoare ar fi acestea. Asta nu înseamnă să îndepărtezi acele persoane, ci mai degrabă ai grijă la subiectele pe care le abordezi. Dacă ești singură, seara ar trebui să ieși în locul favorit, unde s-ar putea să întâlnești o persoană cu care să ai multe lucruri în comun.

Fecioară

Pentru Fecioare ziua poate începe cu un conflic cu menajera, dar nu este cazul să dați curs, așa că, mai bine, vă petreceți timpul în compania prietenilor. Poți adopta să-ți petreci timpul și în natură sau făcând sport. Dacă ești singură există șansa să întâlnești o persoană specială.

Balanță

Balanțele ar trebui să fie atente la persoanele noi pe care le întâlnesc, pentru că acestea pot avea un rol important pe plan sentimental sau profesional. Astăzi îți poate veni ideea să-ți mărești veniturile și chiar dacă la început poate părea o nebunie, poți încerca. Dacă ești într-o relație, nu uita să-i faci complimente partenerului.

Scorpion

Pentru Scorpioni există șansa ca astăzi să fie chemați la muncă sau să le ofere ajutor rudelor mai în vărstă. În cazul în care vei scăpa de aceste solictări, e momentul ideal pentru a învăța lucruri noi. Există șansa să înveța un lucru pe care îl vei transforma în pasiune.

Săgetător

Săgetătorii o să-și dedice astăzi timpul activităților care le creează plăcere. Încearcă să te bucuri de moment și amână anumite responsabilități pentru altă dată. Ai grijă dacă vrei să încerci anumite delicatese culinare.

Capricorn

Capricornii ar trebui să-și organizeze planurile în funcție și de nevoile și dorințele celor dragi. Dacă ți-ai propus să achiziționezi ceva  foarte semnificativ, cum ar fi o mașină, astăzi este cea mai bună zi să faci mici investigații. Astăzi nu este cea mai bună pentru a te avânta într-o altă relație și nici pentru a face expediții lungi.

Vărsător

Vărsătorii are trebui să aibă astăzi o atitudine optimistă, mai ales dacă simt un sentiment de anxietate sau depresie. Ideal ar fi să încerci lucruri noi, care să te scoată din rutina de zi cu zi. Dacă ești singură, există șansa să te îndrăgostești la prima vedere.

Pești

Peștii ar trebui să facă o retrospectivă asupra stării de sănătate. Dacă te simți leneșă, ar trebui șă apelezi la niște vitamine, înainte ca lucrurile să se devină serioase. Pe seara există șansa să primești un cadou din partea unei persoane apropiate ție.

related posts

Modifică setările cookies