Horoscop zilnic 2 aprilie 2017. Sagetatorii au o zi plina de reusite, iar Pestii au treburi de rezolvat


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 2 aprilie 2017.


BERBEC

Chiar daca e duminica, gandul iti zboara la munca si la proiectele in care esti implicata. Desi esti cunoscuta pentru munca si proiectele tale sarguincioase, fara ajutor si suport, astazi simti ca nimic nu e de partea ta. Nu mai ai resurse, simti ca pierzi timpul si ca proiectele tale nu sunt la nivelul asteptarilor celorlalti. 

TAUR

Desi este ziua de odihna mult asteptata, nu stai o clipa locului. Vrei sa pui la punct mai multe treburi ramase neterminate, iti programezi niste intalniri si incerci sa petreci ceva timp si cu persoana iubita.

GEMENI

Ar trebui sa faci doar lucrurile pe care le poti duce la bun sfarsit, daca nu, fii pregatita pentru mici certuri si remarci din partea celorlalti. Nu te incapatana sa-ti impui punctul de vedere cand nu este cazul, s-ar putea ca atitudinea ta sa para usor aroganta.

RAC

Te simti importanta astazi si pui dragostea si familia pe primul loc. Incearca sa-ti surprinzi partenerul cu mici gesturi sau surprize care vor ramane amintiri minunate. Iubirea este de partea ta.

LEU

Ar trebui sa te relaxezi astazi. Chiar daca pari mereu ca vrei sa incalci regulile si nu vrei sa te supui nimanui, astazi va trebui sa treci peste principiile astea pentru a nu intra si mai rau in probleme. O atitudine calma te va ajuta sa treci peste toate.

FECIOARA

Te bazezi pe comunicare in toate sarcinile de serviciu. Lucrurile se echilibreaza in acest sens, dar in ceea ce priveste relatia cu ceilalti, s-ar putea sa ai cateva dificultati, pentru ca nu poti face tuturor pe plac.

 BALANTA

Ai un chef nebun de munca astazi, oricat de dificila ar fi. Nu te suprasolicita, totusi. Ai tot timpul din lume sa termini treaba pe care o vrei, deci relaxeaza-te pentru a da randament de luni incolo.

SCORPION

Mare grija cu cine interactionezi astazi. Cei de langa tine s-ar putea sa critice dorinta ta de munca, iar asta te poate deranja. Nu pune la suflet toate lucrurile ce vin spre tine si continua sa-ti vezi de ceea ce te intereseaza. 

SAGETATOR

Este o zi in care iti iese tot ceea ce iti propui. Ai un chef nebun de aventura, de distractie si de a face lucruri noi. Nimic nu sta in calea fericirii tale.

CAPRICORN

Esti dornica sa comunici mai mult ca niciodata si te intelegi foarte bine cu toti cei cu care interactionezi. Iti faci prieteni noi si te simti excelent in compania acestora.

VARSATOR

Se anunta o zi palpitanta, in care faci lucruri noi si interesante. Esti intr-o dispozitie de zile mari si ii incanti pe cei din jur cu atitudinea ta optimista.

PESTI

Ai prea multe treburi de facut ca sa te gandesti la distractie si relaxare. Ar trebui sa-i lasi pe ceilalti astazi si sa-ti vezi de indatoriri. Ai putea sa-ti petreci timpul facand ceva mai productiv, sa te implici in proiecte si sa uiti de intalnirile cu prietenii sau de distractie. Toate la timpul lor!

related posts

Modifică setările cookies