Jupiter, marele benefic, tranzitează zodia Taur! Evenimentul astral din 16 mai 2023 care aduce abundență în sfera financiară


Marele benefic, asociat cu norocul, este recunoscut pentru oportunitățile și șansele pe care le aduce în domeniul pe care îl traversează. O dată la doisprezece ani, Jupiter aduce optimism, creștere, abundență și amplifică calitățile semnului pe care îi tranzitează.
 


Din 16 mai, Jupiter începe să tranziteze zodia Taur, o zodie care își dorește stabilitate, în special în ce privește partea financiară. Energia Taurului este caracterizată de răbdare, perseverență și capacitatea de a construi pe baze sigure, iar Jupiter ne va învăța cum să utilizăm eficient resursele de care dispunem, pentru a ne îmbunătăți confortul.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de tranzitul lui Jupiter, marele benefic, prin zodia Taur, din 16 mai:

 

Berbec/ Ascendent în Berbec

 

Sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă din muncă și din alte activități extraprofesionale, dar și al valorilor, primește tranzitul lui Jupiter, marele benefic, din 16 mai. Urmează o perioadă de un an în care Berbecii au parte de o creștere financiară. Nativii sunt sfătuiți să nu rateze oportunitățile financiare care vin spre ei, să încheie contracte profitabile. De asemenea, s-ar putea să cheltuie mai mult pe plăceri.

 

Taur / Ascendent în Taur

 

Intrarea lui Jupiter, marele benefic, în casa personalității Taurilor, le aduce oportunități de dezvoltare personală. De asemenea, se activează și planul relațional și pot avea loc evenimente importante.

 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

 

Pentru nativii Gemeni, intrarea lui Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, în sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului, îi invită la un bilanț și la pregătirea unei relansări personale/ relaționale. De asemenea, unii nativi se pot vindeca în urma unor dezamăgiri sentimentale sau pot începe o relație cu cineva din trecut.

 

Rac/ Ascendent în Rac

 

Intrarea lui Jupiter, guvernatorul casei muncii, în sectorul prietenilor și planurilor de viitor le aduce nativilor Rac dezvoltare și creștere profesională prin serviciu, prieteni sau alte activități extraprofesionale. De asemenea, există șansa pentru integrarea în grupuri noi.

 

Leu/ Ascendent în Leu

 

Sectorul carierei, sferei profesionale, reputației și imaginii profesionale, este activat de către Jupiter, marele benefic, și urmează o perioadă de un an de zile, în care Leii vor avea oportunități de creștere și dezvoltare în carieră. De asemenea, nativii pot obține o funcție, prin recunoașterea meritelor și abilităților.

 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

 

Sectorul perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, lărgirilor orizonturilor, călătoriilor și filosofiei de viață este activat de Jupiter, marele benefic, și urmează o perioadă în care nativii au oportunități de creștere și dezvoltare în aceste domenii.

 

Balanță/ Ascendent în Balanță

 

Sectorul relațiilor, intimității, încrederii reciproce și intereselor financiare este activat de către Jupiter, marele benefic, care aduce, timp de un an, dezvoltare și creștere din punct de vedere financiar, dar și așezarea pe alte baze a relației.

 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

 

Jupiter, marele benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale și aduce oportunități de creștere și dezvoltare prin partener sau partenerii de afaceri. Cei singuri își pot întâlni jumătatea.

 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

 

Sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale și sănătății este activat de intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Taur. În următorul an, Jupiter aduce oportunități de creștere și dezvoltare prin serviciu. De asemenea, nativii pot începe o nouă activitate profesională sau independentă, iar starea de sănătate se poate îmbunătăți.

 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

 

Sectorul sentimental, al aventurilor romantice, iubirii, copiilor și creativității este activat de intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Taur, care aduce oportunități de creștere în planul iubirii, în următorul an. De asemenea, unii nativi pot deveni părinți sau pot avea succes într-un proiect de creație.

 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

 

Sectorul asociat vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții este activat de intrarea lui Jupiter în zodia Taur, din 16 mai. Marele benefic aduce oportunități de creștere și dezvoltare prin/în familie și cămin.

 

Pești/ Ascendent în Pești

 

Sectorul comunicării, gândirii, învățării, acumulării de cunoștințe, negocierilor și interacțiunii cu ceilalți este activat de intrarea lui Jupiter în zodia Taur, semn că în următorul an, nativii Pești au șanse și oportunități de dezvoltare și creștere prin învățarea unor lucruri noi.

 

related posts

Modifică setările cookies