LEII si sexualitatea. Zodia cu cel mai puternic sex appeal din intregul zodiac: 7 trasaturi intime ale nativilor din Leu


Ca in orice domeniu din viata lor, nativii din Leu simt nevoia sa fie venerati si in pat!


1. Cand vine vorba de sex, Leii au tendinta de a pune pe primul loc propria satisfactie. Daca satisfactia este reciproca - BINE, dar daca nu, sexul nu este un gest caritabil! Leii vor sa li se acorde toata atentia.

2. Ca sa ii starnesti interesul unui Leu din punct de vedere sexual, trebuie sa il faci sa se simta special. Este valabil atat pentru femei, cat si pentru barbati. Admira-i si adora-i ca pe niste iubiti magnifici si pasionali ce sunt! Dar fa-o la cel mai sincer mod, pentru ca daca vor detecta cea mai mica urma de falsitate, vor disparea rapid din viata ta. 

CITESTE SI : 10 trasaturi ale femeii din zodia Leu. De ce Leoaicele sunt atat de irezistibile in ochii barbatilor

3. Femeile din zodia Leu au, probabil, cel mai puternic sex appeal din intregul zodiac. Dau dovada de stil, inteligenta, gratie, sarm si incredere in fortele proprii - ceea ce le transforma instant in principalul punct de atractie. Un barbat are nevoie de toate armele de seductie pentru a cuceri o Leoaica.

4. Atat femeile, cat si barbatii din zodia Leu au un libido crescut. Sunt iubiti focosi si pasionali, care au nevoie de sex regulat pentru a se simti iubiti. Nimic nu ii excita mai tare decat un partener dornic si "neajutorat" in fata farmecelor lor.

5. In pat, Leii au nevoie de efecte vizuale si auditive atunci cand isi satisfac partenerii. Daca ai un partaner Leu, trebuie sa iti manifesti placerea prin sunetele adecvate. Leii simt nevoia sa fie laudati si apreciati.

CITESTE SI: Cum este sa iubesti un barbat din zodia Leu. Care sunt trasaturile principalele ale nativului din aceasta zodie

6. Leii sunt niste experti in arta seductiei. Nu se dau in laturi nici de la o partida de sex in 3, cu conditia ca ei sa fie in centrul atentiei. Fidelitatea nu este punctul forte al Leului, insa o cer de la partenerii lor!

7. Sexualiatatea Leilor este strans legata de propria imagine. Orice lucru le afecteaza imaginea, le pune in pericol relatia sexuala. Cea mai mare greseala pe care o poti face cu un Leu este sa razi de performantele lui / ei in pat.

related posts

Modifică setările cookies