12 secrete pe care nicio femeie n-ar trebui sa le impartaseasca cu iubitul ei. Dezvaluirile care iti poti strica relatia


Unele lucruri e mai bine sa le pastram doar pentru noi!


1. Care dintre prietenii lui este cel mai dragut.

"Oau, ce abdomen tonifiat are Mihai" sau "Ce ochi seducatori are Florin" sunt genul de ganduri pe care nu ar trebui sa le concretizezi in cuvinte.

2. Cel mai pervers lucru pe care l-ai facut vreodata. S-ar putea sa nu ii placa ce aude si sa isi schimbe parerea despre tine. Asa ca mai bine tine doar pentru pentru tine daca ai participat vreodata la o partida de menage a trois sau alte lucruri de genul asta.

3. Cu cati barbati te-ai culcat inainte de el

Indiferent ce ai spune referitor la acest lucru, nu va fi pe placul lui...decat daca el e primul, ceea ce probabil nu e cazul ;) 

4. Cat de mult tii la fostii iubiti

Sincer, niciodata, dar niciodata sa nu ii spui asa ceva. Chair daca prima iubire nu se uita niciodata si iti va ramane mereu in suflet, e bine ca el sa nu stie lucrul acesta.

5. Ca urasti "alunita" de pe spatele lui sau orice alt lucru legat de aspectul lui fizic

Avand in vedere ca nu poate schimba nimic legat de acest aspect, nu mai bine ti-ai tine parerile pentru tine, decat sa il faci sa se simta prost?!

6. Cat de tare o urasti pe mama lui

Greseala fatala. Indiferent de cat de tare o urasti, el nu trebuie sa stie asta. E mama lui si intotdeauna va fi mai importanta decat tine.

7. Ca parintii tai au multi bani

Daca sunteti la inceput de relatie, nu-i dezvalui inca faptul ca parintii tai sunt bogati. Sa stii ca si baietii pot fi materialisti si profitori. Nu vrei sa stea cu tine pentru avantajele financiare, nu?

8. Cat de mult costa cea mai scumpa pereche de pantofi a ta

Nu ii pasa de pantofii tai, iar suma exorbitanta il va soca. Cum sa cheltuiesti atata pe o pereche de incaltari? Barbatii nu vor intelege niciodata fascinatia noastra pentru pantofi.

9. Ca nu e "genul tau" de barbat

Nu vei reusi sa il faci decat sa se intrebe ce nu e in regula cu el si ce alt gen de barbat ti-ar placea mai tare.

10. Sa ii compari "barbatia" cu a altor barbati

Niciodata! E un subiect sensibil.

11. Ca ti-ai inselat fostul iubit

Sa te vedem acum cum ii recastigi increderea :D

12. Parintii tai nu il plac

Pune-te in locul lui!

related posts

Modifică setările cookies