14 vedete despre care n-ai fi banuit ca sunt rude!


Cu toate stim ca Julia Roberts este matusa Emmei Roberts sau ca Maggie si Jake Gyllenhaal sunt frati. N-o sa banuiesti, insa, cu ce vedete sunt inruditi Robbie Williams, Nicolas Cage, Rooney Mara sau Printul Charles!


1.    Melissa McCarthy, vedeta din “Bridesmaids” si fostul iepuras Playboy, Jenny McCarthy, sunt verisoare.  Daca am fi rele, am spune ca asta demonstreaza ca genele bune nu se transmit mereu echitabil intr-o familie. Dar nu suntem. :)
 

2.    Pentru ca amandoi sunt sexy, David si Victoria Beckham au decis ca fiul lor, Romeo, (nascut in 2002) are nevoie de o nasa la fel de atractiva. Si astfel s-au inrudit cu Elizabeth Hurley.

 

3.    Tot rude prin alianta sunt Robbie Williams si Simon Cowell. Verisoara lui Robbie este casatorita cu fratele lui Simon. Ce-i face asta pe ei in materie de rude? Habar n-avem, poate ne spuneti voi!

4.    Desi n-a participat la niciuna dintre nuntile regale de anul trecut, actorul Ralph Fiennes este verisor de gradul 8 cu Printul Charles al Marii Britanii. Nu e de mirare, asadar, de ce a jucat pana acum roluri de conti, duci si de lorzi!

Kate Middleton insarcinata? Uite detaliul care a dat-o de gol

5.    Numele real al lui Nicolas Cage este…Nicolas Kim Coppola. Si nu, nu este o coincidenta, Francis Ford Coppola este chiar unchiul lui. Ceea ce inseamna ca Nicolas e var primar cu Sofia Coppola. Asta da familie faimoasa!

6.    Asta poate o stiati, daca nu o aflati de la noi: Shirley MacLaine si Warren Beatty, amandoi castigatori de Oscar, sunt frati.

7.    Asa cum le spune si numele, Rooney Mara, vedeta din „The Girl With The Dragon Tattoo” si Kate Mara, actrita din „Happythankyoumoreplease” sunt surori. Acum ca Rooney a inceput sa se bucure de succes, sa speram ca si sora ei mai mare ii va calca pe urme.


 

  • 14 vedete despre care n-ai fi banuit ca sunt rude!

related posts

Modifică setările cookies