18 mii de persoane vor ca aceasta tanara sa fie interzisa pe internet. Motivul care revolta pe toata lumea


Eugenia Cooney este o vloggerita de 22 de ani, cu peste un milion de abonati pe youtube si peste 500.000 followeri pe Instagram. Tanara posteaza filmulete care au ca teme moda, frumusete, intretinere personala, dar prezinta si hobby-urile si interesele acesteia. Desi Eugenia nu deranjeaza si nu jigneste aparent pe nimeni prin postarile sale, mii de oameni vor ca aceasta sa fie interzisa pe internet


Mai mult, aceasta este si subiectul unei petitii semnata de mii de oameni, care nu vor sa o mai vada pe Youtube. Motivul pentru care tanara a ajuns tinuta "haterilor" pe internet este aspectul ei fizic. Eugenia este foarte slaba si multi cred ca este bolnava si ar trebui sa urmeze un tratament specializat.

Astfel, cei care au semnat petitia vor sa ii inchida Eugeniei canalul de Youtube, considerand ca este o influenta negativa pentru tinerele care o urmaresc si ca promoveaza anorexia. "Eugenia Clooney are o problema medicala grava si ar trebui sa urmeze un tratament", spune Lynn Cloud, cea care a initiat petitia, sustinand ca nu intentioneaza sa o insulte in niciun fel pe Eugenia prin acest demers.

 

Love you guys ????

O fotografie postată de Eugenia Cooney (@eugeniacooney) pe

Una dintre persoanele care au semnat petitia si-a justificat actiunea prin faptul ca nepoata sa "a slabit 9 kilograme ca sa arate ca Eugenia". In schimb, Eugenia Clooney nu a oferit niciun fel de declaratie legata de acest subiect.

 

 

Filming some videos today ????

O fotografie postată de Eugenia Cooney (@eugeniacooney) pe


Eugenia Clooney are, intr-adevar, o mare influenta in mediul online, avand in vedere ca un video postat de ea pe youtube are aproape 10 milioane de vizualizari.Dupa aparitia petitiei, numarul abonatilor Eugeniei de pe Youtube a crescut.

 

  • 18 mii de persoane vor ca aceasta tanara sa fie interzisa pe internet. Motivul care revolta pe toata lumea

related posts

Modifică setările cookies