5 vedete care ascund secrete rusinoase despre viata lor. Vezi dezvaluirile neasteptate din trecutul celebritatilor de la Hollywood


Desi ar trebui sa reprezinta un model pentru intreaga lume, nu putine sunt celebritatile care uita de acest lucru, iar gesturile lor ajung sa fie dezonorante.


1. Eric Clapton - Cunoscutul cantaret este sustinator al lui Enoch Powell, un membru al Partidului Britanic Conservator care este impotriva imigrantilor de culoare. Intr-un concert din 1974, cantaretul a oferit un adevarat spectacol in acest sens. Chiar daca toate inregistrarile au disparut, un martor a dezvaluit ca acesta ar fi spus: "Cred ca Enoh are dreptate si ar trebui sa-i trimitem inapoi. Duce-ti inapoi! Pastrati Marea Britanie alba!". Tinand cont de faptul ca nu au existat dovezi, Eric Clapton nu a recunoscut vreodata ca ar fi rasist.


2. Johnny Cash
- Dupa lansarea Walk the Line, artistul a devenit din nou un superstar. Cu toate acestea, el a fost initial baiatul rau al muzicii country. La un moment dat, Cash a trecut prin Parcul National Los Padres din California, iar din cauza motorului supraincalzit, masina a luat foc, focul s-a extins si a ars un kilometru patrat de padure. Din aceasta cauza, 49 de pasari dintr-o specie rara au fost ucise, adica mai mult de 50% din aceea specie. A fost nevoie de peste 30 de milioane de dolari pentru a incerca conservarea acestei specii.


3. Tim Allen
- Cunoscut pentru rolul din Home Improvement si pentru faptul ca a dat voce unui personaj din Toy Story, comediantul american a fost prins la sfarsitul anilor '70 in timp ce incerca sa transporte cocaina intr-un avion. Allen a fost prins si sa primeasca o pedeapsa de doar 28 de luni de inchisoare.


4. Sean Penn - In tinerete, actorul a fost casatorit cu Madonna, insa mariajul lor nu a rezistat, cei doi fiind implicati in mai multe scandaluri, printre care si unul in care Sean Penn ar fi legat-o pe cantareata de un scaun pentru mai multe ore. Pana la urma aceasta a reusit sa scape, insa nu a depus plangere pentru a nu crea un circ mediatic.


5. Jimmy Page - Considerat unul dintre cei mai buni chitaristi din lume, Jimmy Page a scris istorie pe vremea in care facea parte din formatia Led Zeppelin. Cu toate acestea, artistul nu a avut o viata mult prea linistita, iar in 1972 a rapit o fata de 14 ani, pe care a abuzat-o sexual si a ascuns-o pentru mai multi ani pentru a nu ajunge la inchisoare. Dupa ani de zile, Lori nu a recunoscut trauma pe care a trait-o si a declarat ca totul a fost o relatie romantica.

  • 5 vedete care ascund secrete rusinoase despre viata lor. Vezi dezvaluirile neasteptate din trecutul celebritatilor de la Hollywood

related posts

Modifică setările cookies