5 vedete care castiga milioane din muzica, dar nu au voce deloc. Cine sunt cei mai celebri afoni din lume


Lanseaza albume de succes, fac sute de milioane de vizualizari pe YouTube si sustin concerte sold out, dar daca ar trebui sa cante fara Auto-Tune, programul care modifica vocea, cel mai probabil ne-ar face urechile sa sangereze.


1. Ke$ha

Ultima ei colaborare cu Pitbull, "Timber" are aproape 100 de milioane de vizualizari, iar hit-ul ei, Tik-Tok a atins peste 160 de milioane de vizualizari. Cu toate acestea, atunci cand trebuie sa cante live, vocea tinerei cantarete, pe numele ei real Kesha Rose Sebert, este absolut oribila.

2. Will.i.am

Faptul ca solistul The Black Eyed Peas este antrenor la un show muzical numit "The Voice" este o adevarata ironie a culturii pop. Desi este cat se poate de talentat la capitolul compozitii si productii muzicale, vocea lui William Adams nu i-a permite, in realitate, sa cante in alt loc decat la dus. Din fericire, cantaretul a recunoscut ca foloseste mai tot timpul Auto-Tune.

3. Kanye West

Daca exista un om in showbiz-ul american care ar trebui coborat de pe piedestalul pe care singur s-a urcat, acesta este cu siguranta Yeezy, cum isi spune Kanye. Desi este la milioane de ani lumina distanta de a avea calitati vocale remarcabile, West s-a autoproclamat "vocea unei generatii". Ironia face ca generatia lui este cea care foloseste Auto-Tune, asa ca probabil are dreptate.

4. Katy Perry

La fel cum lui Will.i.am i s-a propus sa devina antrenor la versiunea britanica a show-ului "The Voice" si lui Katy i s-au oferit 20 de milioane de dolari pentru a fi antrenoare timp de un an la "American Idol". Cantareata a refuzat oportunitatea, spunand ca "Nu e potrivit pentru mine acum". Cel mai probabil Katy s-a referit la faptul ca e ocupata cu turneul ei mondial, dar exista si o sansa mica ca vedeta sa fie constienta de talentul ei muzical real si sa nu i se para "potrivit" sa judece pe cineva mai talentat decat ea.

5. Pibull

Indiferent in ce categorie se inscrie talentul muzical al lui Pitbull (rap? marait? cantat rapid?), orice melodie asupra careia isi coboara el "vocea" devine un adevarat hit. Cu un numar impresionant de 105 nominalizari si 26 de premii internationale, Pitbull s-ar putea sa fie cel mai premiat afon din lume.

In a twist that was nearly ironic as the golden ticket handed to Will.i.am in being a judge on the UK version of 'The Voice,' Katy Perry was offered $20 million to serve as a judge on 'American Idol' for one year. Perry turned down the offer, saying, "it's not right for me yet." Presumably, Katy meant her career is far from washed up, and she wants to continue touring and singing. However, the possibilty remains that she's aware how bad her singing voice is, and "it's not right for" her to try and judge anybody else's vocals. - See more at: http://www.chacha.com/gallery/4829/which-stars-should-be-judged-on-reality-tv-singing-shows/45764#sthash.qHO4fCNw.dpuf
  • 5 vedete care castiga milioane din muzica, dar nu au voce deloc. Cine sunt cei mai celebri afoni din lume

related posts

Modifică setările cookies