7 vedete care au murit in timpul filmarilor. Tragediile ce au indurerat fanii


Desi disparitia tragica a urmatorilor actori nu a avut loc, propriu-zis, pe platoul de filmare, ea s-a intamplat in timpul realizarii unei pelicule, care, in unele cazuri, a ramas neterminata.


Paul Walker

Inainte de a muri intr-un cumplit accident auto pe 30 noiembrie 2013, la 40 de ani, Paul a filmat majoritatea scenelor sale in rolul lui Brian O'Conner din "The Fast and the Furious 7". Desi productia a fost intrerupta ca urmare a mortii actorului, regizorul James Wan a declarat ca filmul va fi incheiat.

Cory Monteith

Dupa moartea timpurie si neasteptata a lui Cory, ca urmare a unei supradoze accidentale in iulie 2013, productia serialului "Glee", a carui protagonist era, a fost temporar intrerupta. Filmul l-a onorat apoi pe Cory, in varsta de 31 de ani, si pe personajul sau, Finn, in cadrul unui episod special, numit "The Quarterback".

Larry Hagman

Moartea celui care i-a dat viata celebrului J.R. Ewing a survenit in noiembrie 2012, pe cand Larry avea 81 de ani, din cauza unui cancer la gat. Actorul abia incepuse se joace din iunie in continuarea serialului "Dallas", cel care i-a adus faima.

Heath Ledger

Heath, in varsta de 28 de ani, terminase de filmat o treime din filmul "The Imaginarium of Doctor Parnassus" cand a murit din cauza unei supradoze accidentale, in 2008. Dupa moartea sa neasteptata, Johnny Depp, Jude Law si Colin Farrell au jucat cateva variante ale personajului sau, Tony.

Aaliyah

In 2001, la doar 22 de ani, actrita si cantareata Aaliyah a murit intr-un oribil accident de avion, in timp ce zbura acasa de la filmarile pentru un nou videoclip. Inainte de tragedie, Aaliyah terminase filmarile pentru rolul din "The Queen of the Damned". In acelasi timp, vedeta filmase unele scene pentru filmul "The Matrix: Reloaded", un rol care i-a revenit apoi lui Nona Gaye.

Bruce Lee

Actorul a murit in 1973, la 32 de ani, inainte sa poate incheia filmarile pentru "Game of Death". O versiune incompleta a peliculei a fost lansata in acel an, urmata de o versiune extinsa, cu imagini filmate dupa moartea sa, in 1978.

Marilyn Monroe

Marilyn lucra la "Something's Got to Give", cand a murit din cauza unei aparente supradoze, in 1962, la 36 de ani. Filmul n-a fost niciodata incheiat, dar o editie reconstituita a acestuia a fost inclusa in documentarul din 2001, "Marilyn: The Last Days".

  • 7 vedete care au murit in timpul filmarilor. Tragediile ce au indurerat fanii

related posts

Modifică setările cookies