A ajuns asa dupa ce a apelat la serviciile unui salon de frumusete. Vezi ce greseala a facut si ai grija sa n-o repeti si tu!


O femeie, care a suferit o reactie alergica severa la adezivul cu care se aplica genele false, a fost obligata sa-si petreaca 5 ore sa le indeparteze, dupa ce salonul de infrumusetare unde si le-a pus a refuzat sa o ajute.


Jane Rolfe, o britanica in varsta de 42 de ani, a ramas cu basici si umflaturi pe fata, timp de cateva saptamani, dupa ce a suferit o reactie alergica severa la lipiciul folosit pentru aplicarea genelor false.

Britanica sustine ca specialista cosmeticiana care s-a ocupat de ea la salonul local din Essex nu i-a facut un test alergenic inainte de a aplica genele. In mod normal, inainte de prima aplicare a genelor se pune putina substanta pe o portiune de piele si se lasa 24 de ore pentru a vedea reactia organismului.

Jane spune ca, desi i-a spus cosmeticienei ca n-a mai purtat niciodata gene false, femeia nu i-a spus ca ar trebui sa-si faca un test inainte.

Mai mult decat atat, cand s-a trezit a doua zi cu ochii iritati si o senzatie dureroasa de usturime si s-a intors la salon, i s-a spus ca reactia e normala si ca trebuie sa astept sa-i treaca.

Cateva ore mai tarziu, simptomele i s-au inrautatit, fata i s-a umflat si in jurul ochilor i s-au format basici. "Experienta a fost oribila. Mi-am sunat medicul de familie, care mi-a spus sa ma intorc la salon si sa le rog sa indeparteze extensiile. Odata ajunsa acolo, personalul a refuzat sa ma ajute, mi-au recomandat doar sa ma duc acasa si sa incerc sa le indepartez eu.", a declarat femeia pentru ziarul "Daily Mail".

"Mi-a luat 5 ore sa le scot folosind doar apa cu sapun si a fost incredibil de dureros. Chiar si dupa ce le-am indepartat, iritatia si umflaturile au continuat sa se inrautateasca.", a continuat ea.

Femeia a cerut salonului de infrumusetare s-o despagubeasca pentru cheltuielile medicale suferite, dar firma de asigurari care se ocupa de salon refuza sa plateasca, deoarece sustine ca salonul nu si-a respectat datoria de a aplica testul de alergie.

Singura modalitate a britanicei de a-si mai recupera banii este sa dea salonul in judecata.

Spune si tu: ti-ai aplicat vreodata gene false la un salon? Daca da, ti s-a facut un test de alergie inainte?

related posts

Modifică setările cookies