A aparut asa si a fost confundata cu un om al strazii. Cat de frumoasa este femeia care se ascunde sub aceste haine


Concentrata pe actorie, Cara a trecut printr-o transformare socanta. Blonda cu ochi patrunzatori si chip de copil s-a ras in cap si a aparut asa pe strada, aproape imposibil de recunoscut.


Nu cu mult timp in urma, era regina catwalk-ului. Desemnata cel mai bun model din lume, cu numeroase aparitii in revistele de renume din lumea modei si multiple defilari pentru designeri celebri, Cara Delevigne a decis sa se implice mai mult in lumea cinematografiei si pare foarte aproape de a da lovitura in Cetatea Filmului. Pentru asta face inclusiv sacrificii de look.

Dupa aparitia plina de suspans, din filmul cu super-eroi "Suicide Squad", unde joaca rolul lui Enchantress si imparte marele ecran cu Will Smith, Margot Robbie, Viola Davis si Jared Leto, Cara filmeaza pentru alte productii. Una din acestea este "Life In A Year". Cara joaca rolul unei tinere care se afla la finalul vietii, iar aparitia sa este deja una socanta.


Departe de stilul sau chic, tanara actrita de 24 de ani a incercat sa se ascunda de fotografii care nu ratat insa sa o pozeze din toate unghiurile.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • A aparut asa si a fost confundata cu un om al strazii. Cat de frumoasa este femeia care se ascunde sub aceste haine

related posts

Modifică setările cookies