A fost inchisa pe viata, dar vedetele ii iau apararea. De ce vor Rihanna si Kim sa o ajute pe o tanara de 29 de ani


O tanara in varsta de 16 ani a fost condamnata la inchisoare pe viata in urma cu 13 ani. Totusi, cazul ei a atras atentia vedetelor abia acum, iar Rihanna, Kim Kardashian si Bella Thorne sunt doar cateva dintre celebritatile care se folosesc de faima lor pentru a face dreptate in acest caz.


Cyntoia Brown avea 16 ani cand a fost rapita, drogata si violata de mai multi barbati. Apoi, fata a fost vanduta ca slava sexuala de catre un proxenet. In incercarea de a scapa de acest cosmar, tanara l-a omorat pe cel care a cumparat-o, iar acum risca sa isi petreaca tot restul vietii in spatele gratiilor. Cyntoia a petrecut deja 13 ani in inchisoare, dar povestea ei a ajuns abia acum pe retelele de socializare si a devenit un subiect viral care a atras si atentia unor vedete precum Rihanna, Kim Kardashian, Cara Delevingne si Bella Thorne.

Sub hastagul #FreeCyntoiaBrown toate vedetele si-au spus parerea despre acest caz si au subliniat faptul ca s-a facut o nedreptate. Rihanna a spus “am schimbat cumva definitia justitiei pe parcurs?? Pentru ca ceva este ingrozitor de gresit cand sistemul inchide pe viata victimele. Pentru cei responsabili de sentinta acestui copil, sper ca nu aveti copii, pentru ca ea a putea fi fiica voastra, pedepsita pentru ca a fost deja pedepsita”. 
Kim a luat si ea atitudine: “Sistemul a dat gres. Mi se rupe inima sa vad o tanara care a fost traficata pentru sex si, atunci cand in sfarsit are curajul sa riposteze, este inchisa pe viata. Mi-am sunat avocatul, sa vad ce putem face pentru a indrepta aceasta situatie”.

Deja s-a facut si o petitie pentru a o elibera pe Cyntoia si a fost semnata de aproape 190.000 de persoane.

related posts

Modifică setările cookies