A cerut-o in casatorie dupa 9 ani de relatie! Cuplul care i-a anuntat pe toti ca urmeaza sa devina sot si sotie


Formeaza unul dintre cele mai stabile si frumoase cupluri din lumea sportului, iar in urma cu putin timp au anuntat ca planuiesc sa se casatoreasca. Iata ce atlet celebru si-a cerut in casatorie frumoasa iubita.


Jucatorul de tenis Andy Murray s-a hotarat sa-si intemeieze o familie cu iubita lui, Kim Sears. Dupa ce a castigat turneul Wimbledon in vara, toti s-au intrebat care va fi pasul urmator in viata sportivului, banuind ca o va cere in casatorie pe iubita lui. Asa s-a si intamplat.

Dupa 9 ani de relatie, el i-a oferit un inel cu diamante si a intrebat-o daca vrea sa-i fie sotie, primind, desigur, raspunsul "da". Potrivit unor surse din anturajul lor insa, cei doi tineri nu au pus inca niciun plan la cale in ceea ce priveste nunta.

De altfel, Andy si Kim au sperat ca vestea logodnei lor sa ramana secreta pentru o vreme, ceea ce nu s-a intamplat avand in vedere faptul ca jurnalistii din intreaga lume distribuie de zor vestea despre angajamentul pe care si l-au luat unul fata de celalalt.

Mai jos, imagini cu sportivul de eprformanta si viitoarea lui sotie:

  • A cerut-o in casatorie dupa 9 ani de relatie! Cuplul care i-a anuntat pe toti ca urmeaza sa devina sot si sotie

related posts

Modifică setările cookies