A demonstrat tuturor ca dansul la bara nu este ceva indecent. Vezi cum arata acum Medea din primul sezon de la Romanii au Talent


Medea, pe numele ei real Madalina Felea, a ramas in istoria show-ului "Romanii au Talent" drept dansatoarea la bara care isi doreste ca sportul pe care il practica sa fie acceptat drept dsciplina oficiala a Jocurilor Olimpice.


Cu muschii lucrati mai ceva ca ai unui impatimit al fitness-ului si o vointa de fier, Medea este prima concurenta care a demonstrat ca, opus parerii tuturor, dansul la bara nu este ceva neaparat indecent.

Practicand pur si simplu gimnastica pe un element mai putin conventional, Medea a convins nu numai juriul ca este o atleta in adevaratul sens al cuvantului, ci si publicul, care a votat-o pana in marea finala a primului sezon.

"Sa promovez gimnastica la bara asta imi doresc, visul meu, si as vrea, dar nu am puterea deocamdata sa ma intorc in tara, mi-ar fi placut foarte mult sa fac acest lucru", spunea atunci Madalina, care a fost nevoita sa se reorienteze, dupa ce la varsta de 12 ani un accident i-a intrerupt cariera de gimnasta.

Desi nu a castigat marele premiu, sportiva a dobandit respectul publicului si, asa cum a promis inca de pe atunci, si-a continuat pasiunea si inca este in cautare de sponsori care se investeasca in disciplina gimnastica la bara.

Iti mai aminteai de Medea? Ce parere ai despre pasiunea ei di despre dorinta de ajunga la Jocurile Olimpice?

  • A demonstrat tuturor ca dansul la bara nu este ceva indecent. Vezi cum arata acum Medea din primul sezon de la Romanii au Talent

related posts

Modifică setările cookies