A devenit celebra dupa ce a dansat goala in videoclipul lui Kanye West. Cum arata cu adevarat corpul Teyanei Taylor


A inceput sa capete notorietate odata cu aparitia foarte sexy pe care a avut in videoclipul lui Kanye West, "Fade", iar de atunci paparazii sunt pe urmele ei pretutindeni. Teyana Taylor, dansatoarea despre care toata lumea  a vorbit saptamani la rand dupa lansare, a fost fotografiata la plaja.


Trasaturile fizice pe care le are au facut-o sa fie una dintre cele mai urmarite dansatoare din lume, insa Teyana este pasionata si de actorie si se ocupa si de viata de mamica.

In ciuda faptului ca a devenit mama in urma cu aproximativ un an, bruneta pare sa aiba un trup sculptat perfect, iar asta nu este ceva  vizibil doar atunci cand danseaza provocator si este ajutata de tinuta si lumini.

Fotografiata la plaja, in compania sotului si a fetitei sale, dansatoarea demonstreaza ca miscarea poate face minuni, dovada fiind formele sale tonifiate si foarte sexy. Imaginile ne fac sa credem ca vom mai auzi de Teyana si ca succesul sau nu se va opri aici, avand in vedere ca tanara de 26 de ani imbina perfect frumusetea cu talentul.

Teyana a filmat de curand un spot video pentru Vogue, iar imaginile vorbesc de la sine:
 


Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • A devenit celebra dupa ce a dansat goala in videoclipul lui Kanye West. Cum arata cu adevarat corpul Teyanei Taylor

related posts

Modifică setările cookies