A eclipsat frumusetea oceanului cu formele ei.Cum arata tanara care a scapat de inhibitii si a incins imaginatia tuturor


Modelul Raven Lexy a fost protagonista unei sedinte foto pe plajele din Malibu cum nici cele mai mari dive de la Hollywood nu au pozat. 


Tanara a facut spectacol intr-o bustiera aproape transparenta si o pereche de pantaloni mult prea scurti pentru posteriorul sau. A urmat un intreg joc de dragul artei, bineinteles, imortalizat prin fotografii din toate unghiurile. 

Bruneta sexy si-a varsat apa pe trupul sau bine sculptat, s-a intins pe nisip in cele mai incendiare pozitii si s-a jucat cu aparatul de fotografiat. 


Raven Lexy se declara o femeie care stie ce vrea si obtine mereu orice isi propune. De asemenea, o caracterizeaza ambitia si stilul lipsit de inhibiti.
Tanara este model de profesie ce a aparut pe coperta coperta unor reviste pentru barbati, fitness sau entertainment, dar marea pasiune ramane cinematografia.
Raven este o aspiranta la titlul de actritra, bifand roluri mici in filme precum: “Estudio 2” (2005), “Obsidian Hearts” (2012) si “Sleeping Beauty” (2014).


 Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos:

  • A eclipsat frumusetea oceanului cu formele ei.Cum arata tanara care a scapat de inhibitii si a incins imaginatia tuturor

related posts

Modifică setările cookies