A încălcat protocolul regal în prima lui zi ca Rege? Ce a făcut Charles când a ajuns în mulțime


După moartea Reginei Elisabeta a II-a, de pe 8 septembrie 2022, Prințul Charles a fost fost proclamat Rege Charles al III-lea, iar în prima lui zi ca nou monarh, a ieșit să salute mulțimea din fața Palatului Buckingham.


Momentul petrecut pe 9 septembrie a fost filmat și a devenit rapid viral în mediul online, mai ales pentru că o femeie îl sărută pe obraz pe Charles, lucru care este interzis de protocolul regal!

Potrivit presei de peste hotare, Regele nu are voie să fie sărutat în public de o altă femeie decât partenera lui de viață. Însă în clipul video se poate vedea că Charles nu este deranjat deloc de ce se întâmplă.

„El a întins mâna. Am luat-o și i-am spus: «Îmi pare rău pentru pierderea ta». El a spus: «Mulțumesc»! S-a uitat la mine și i-am spus: «Pot să te sărut? », iar el a spus: «Da». Așa mi-a venit. Charles este drăguț. Soțul meu a așteptat cu nerăbdare să devină rege, așa că știu că trebuie să fie foarte fericit acolo sus”, a spus Jennifer Assiminios, femeia care l-a sărutat pe obraz pe Regele Charles al III-lea.

Vezi și: EXCLUSIV pe VOYO - „La Oraș” - O comedie blană în jungla urbană

related posts

Modifică setările cookies