A lucrat intens ca sa ajunga asa. Cum arata Vin Diesel la inceputul carierei, cu mai mult par si mai putini muschi


Are milioane de fani care il considera un dur mai ales dupa ce urmaresc blockbusterele in care joaca de obicei. In spatele imaginii de baiat rau insa, Vin Diesel este un om obisnuit, iubitor, care a avut noroc si a cunoscut succesul din intamplare.


Pe cand era doar un pusti teribilist, alaturi de fratele lui geaman si alti prieteni, Vin Diesel a vrut sa vandalizeze un teatru din zona in care locuia. Directorul i-a prins asupra faptului si, in loc sa cheme politia, i-a obligat pe baieti sa joace intr-o piesa.

Asa si-a facut debutul in actorie starul cunoscut acum in intreaga lume. Primul rol la TV l-a obtinut in 1990, insa faima internationala de necontestat a dobandit-o dupa primul film din seria "Fast & Furious". Pana sa ajunga insa durul Dominic Toretto, Vin Diesel a avut mult de lucru, atat la nivel profesional, cat si fizic.

Pe cand era abia un debutant, look-ul lui era diferit si poate rgeu de recunoscut pentru cei care nu ii sunt fani si nu ii uramresc constant filmele. La inceput, Vin aparea cu putin mai mult par, iar trupul lui nu era sculptat cu atat de multa atentie pe cat este acum.

Iata imagini din urma cu 17 ani cu starul indragit de milioane de oameni din intreaga lume:

  • A lucrat intens ca sa ajunga asa. Cum arata Vin Diesel la inceputul carierei, cu mai mult par si mai putini muschi

related posts

Modifică setările cookies