Cea mai dorita blonda si cel mai musculos actor din filmele de actiune au impartit un sarut pasional. Imagini din Fast 8


Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2017 este "The Fate of the Furious", numit si "Fast 8". Printre cele mai asteptate scene se numara cele in care frumoasa Charlize Theron, deja o frumusete iconica in randul actritelor internationale, isi intra in rolul de "fata rea".


Imaginile productiei cu premiera in luna aprilie a acestui an sunt intens urmarite de fani ori de cate ori sunt eliberate publicului. Ultimele capturi au reusit chiar sa capteze atentia tuturor, iar asta se datoareaza in mare parte unui sarut pasional care are loc intreg Charlize si Vin Diesel.

Fimul nu se anunta doar sexy si "furios", ci chiar amuzant, intre actori existand deja o chimie bine sedimentata inca de la filmarile productiilor anterioare din aceeasi serie. Mai mult decat atat, scenariul in sine contine replici despre care se spune ca vor face deliciul fanilor.

Data lansarii pentru "Fast 8" este 14 aprilie 2017, iar mai jos puteti vedea imaginile:

  • Cea mai dorita blonda si cel mai musculos actor din filmele de actiune au impartit un sarut pasional. Imagini din Fast 8

related posts

Modifică setările cookies