Charlize Theron, dezvăluiri despre noaptea când mama ei i-a ucis tatăl


Charlize Theron a mărturisit că mama ei, care l-a împușcat pe tatăl ei, a învățat-o ce înseamnă să fii puternică și curajoasă.


Actrița este renumită pentru rolurile de femei puternice pe care le interpretează filme. În realitate, aceasta a învățat ce înseamnă curajul de la o persoană specială - mama ei.
 

Citește și: A intrat in depresie dupa ce s-a ingrasat pentru un rol. Charlize Theron a reusit sa slabeasca si arata fenomenal

Charlize (43 de ani) a vorbit despre mama sa, Gerda, la gala Women in Hollywood de luni seară.

”Cred că toți trebuie să ne găsim stabilitatea. Niciunul dintre noi nu s-a născut știind cum să evolueze prin viață și să ia decizii dificile - și mă refer în special la fete. Sunt suficient de norocoasă că am o mamă grozavă care m-a făcut să învăț ce înseamnă curajul. Nu știu ce aș fi ajuns fără ea”, consemnează People.com.

 

Pe când Charlize Theron avea 15 ani, tatăl ei, Charles, a atacat-o pe mama ei, iar aceasta l-a împușcat mortal, în legitimă apărare. Gerda nu a fost niciodată pusă sub acuzare. Recent, Theron a dezvăluit și alte detalii despre experiența din copilărie, marcată de certuri și violențe între părinți, provocate în special de tatăl său, dependent de alcool. 

Actrița a mărturisit că nu uciderea tatălui său a traumatizat-o cel mai mult. A fost afectată mai tare de faptul că a crescut alături de un personaj cu reacții imprevizibile. ”Să trăiesc zi de zi, copil fiind, în aceeași casă cu un alcoolic și să mă trezesc fără să știu ce se va întâmpla. Asta m-a traumatizat cel mai mult. Și să știu că ziua mea depinde de cât de mult hotăra să bea tata”.

Charlize a explicat, pentru Howard Stern Show, cum a reacționat după uciderea tatălui său. ”M-am prefăcut că nu s-a întâmplat. Nu am spus nimănui - nu voiam să spun cuiva. Când cineva mă întreba, spuneam că tata a murit într-un accident de mașină. Cine vrea să spună o astfel de poveste? Nimeni”.

Aceasta a adăugat că și mama ei a tratat incidentul cu mult aplomb. ”Am o mamă incredibilă... Nu a fost niciodată la psiholog, nu a făcut terapie. O mamă care nu a făcut terapie a reușit, totuși, să mă scoată din situația asta. Filosofia ei a fost: Ceea ce s-a întâmplat a fost oribil. Trebuie să recunoști că a fost oribil. Acum, ai de făcut o alegere. Vrei ca această întâmplare să te defineasc? Ai de gând să te scufunzi sau ai de gând să înoți și să ții capul la suprafață? Asta a fost tot. Nu am dorit să mă simt ca o victimă. M-am luptat mult timp cu acești demoni până când am apelat, totuși, la terapie”.

Foto: Getty

  • Charlize Theron, dezvăluiri despre noaptea când mama ei i-a ucis tatăl

related posts

Modifică setările cookies