S-a ingrasat, dar asta a facut-o chiar mai frumoasa. Charlize Theron i-a lasat pe toti muti de uimire cand a aparut asa


A fost nevoita sa se ingrase, pentru unul dintre ultimele roluri pe care le-a jucat, insa asta a facut-o sa devina chiar mai frumoasa decat era. Actrita Chalize Theron a uimit cu aparitia sa de la o gala de caritate din Hong Kong.


In trecut, actrita s-a ingrasat 13 kilograme pentru a putea juca rolul din productia "Monster", iar acum presa internationala banuieste ca Charlize ar fi apelat din nou la o transformare de acest gen, pentru rolul din "Tully", in care interpreteaza personajul unei mame a trei copii.

Frumoasa actrita in varsta de 41 de ani nu a facut comentarii pe baza acestor zvonuri, insa se poate spune ca a inchis gurile tuturor cu aparitia sa de la gala de caritate din Hong Kong. Imbracata intr-o rochie lunga, din paiete de culoare neagra, Charlize a fost extrem de sexy, dar si eleganta, afisand un decolteu provocator si un slit adanc. Actrita si-a accentuat talia cu ajutorul unei curele de piele, a incaltat pantofi cu toc inalt si s-a accesorizat cu un clutch patrat, tot negru.

Vezi imagini in galeria foto de mai jos:

  • S-a ingrasat, dar asta a facut-o chiar mai frumoasa. Charlize Theron i-a lasat pe toti muti de uimire cand a aparut asa

related posts

Modifică setările cookies