A slabit 15 kg si arata mai bine ca niciodata. Charlize Theron, spectaculoasa la 41 de ani


S-a ingrasat 15 kilograme pentru filmul Tully, insa si-a revenit la formele care au consacrat-o la scurt timp dupa terminarea filmarilor. La 41 de ani, Charlize Theron le face concurenta tinerelor de la Hollywood cu frumusetea sa.

 


Actrita a fost surprinsa de paparazzi in New York, intr-un outfit elegant, predominant negru, in care arata ca o adevarata lady. Charlize a combinat o pereche de pantaloni sexy de piele cu o camasa bleumarin, un trench negru si pantofi eleganti cu toc. A avut parul bon coafat in bucle lejere si a purtat o pereche de ochelari de soare.

Charlize Theron In 2003, Charlize Theron a fost desemnata cea mai atragatoare femeie de catre cititorii askmen si, in niciun an de atunci, nu a lipsit in niciun an din topul celor mai frumoase femei din lume.

Fanii actritei de abia asteapta sa o vada anul acesta in "The Fate of the Furious", numit si "Fast 8". Printre cele mai asteptate scene se numara cele in care frumoasa Charlize Theron isi intra in rolul de "fata rea". Imaginile productiei cu premiera in luna aprilie a acestui an sunt intens urmarite de fani ori de cate ori sunt eliberate publicului.

Ultimele capturi au reusit chiar sa capteze atentia tuturor, iar asta se datoareaza in mare parte unui sarut pasional care are loc intreg Charlize si Vin Diesel. Fimul nu se anunta doar sexy si "furios", ci chiar amuzant, intre actori existand deja o chimie bine sedimentata inca de la filmarile productiilor anterioare din aceeasi serie. Mai mult decat atat, scenariul in sine contine replici despre care se spune ca vor face deliciul fanilor.

Data lansarii pentru "Fast 8" este 14 aprilie 2017.

  • A slabit 15 kg si arata mai bine ca niciodata. Charlize Theron, spectaculoasa la 41 de ani

related posts

Modifică setările cookies