A intrat in depresie dupa ce s-a ingrasat pentru un rol. Charlize Theron a reusit sa slabeasca si arata fenomenal


In 200, transformarea ei pentru filmul Monster i-a adus un Oscar, asa ca vedeta s-a hotarat sa incerce din nou. Charlize Theron s-a ingrasat considerabil pentru filmul Tully, insa de data aceasta nu i-a mai fost atat de usor sa scape de kilogramele in plus ca in urma cu 20 de ani.


Pentru a interpreta rolul unei mame a trei copii, Charlize s-a ingrasat 15 kilograme. Vedeta a marturisit insa ca s-a chinuit foarte tare sa revina la silueta ei initiala, iar acest lucru a adus-o in pragul depresiei.

"A fost brutal din toate punctele de vedere. De data asta, chiar am simtit ca am probleme cu sanatatea. Cantitatea mare de zahar pe care am consumat-o m-a facut depresiva. Eram bolnava. Nu puteam sa slabesc. Mi-am sunat doctorul si i-am spus: 'Cred ca sunt pe moarte!' El mi-a zis: 'Nu esti, doar ca ai 41 de ani. Linisteste-te!"

Actrita a trecut peste aceste momente dificile, iar la premiera filmului Atomic Blonde din Berlin a aratat fabulos. Actrita si-a facut aparitia intr-un outfit sexy alb, din doua piese. A purtat o bustiera si o fusta mini alba, care i-a pus in valoare picioarele lungi de supermodel.

  • A intrat in depresie dupa ce s-a ingrasat pentru un rol. Charlize Theron a reusit sa slabeasca si arata fenomenal

related posts

Modifică setările cookies