A murit Andy Whitfield, actorul care a innebunit femeile cu abdomenul lui perfect in Spartacus


Actorul Andy Whitfield, starul serialului de televiziune "Spartacus: Nisip insangerat", a murit duminica, la varsta de 39 de ani, din cauza unui cancer, limfom non-Hodgkin, a anuntat purtatorul sau de cuvant.


Andy Whitfield a interpretat in primul sezon al serialului "Spartacus: Nisip insangerat" - lansat anul trecut - rolul lui Spartacus, un luptator trac capturat de romani si trimis sa devina gladiator la scoala de antrenament a lui Batiatus, interpretat de John Hannah, si a sotiei sale, Lucretia, jucata de Lucy Lawless.

Insa in septembrie anul trecut Andrew Whitfield a anuntat ca va parasi show-ul care l-a consacrat, din cauza reaparitiei cancerului de care suferea - limfom non-Hodgkin.

Productia celui de-al doilea sezon al serialului "Spartacus: Nisip insangerat" fusese deja amanata cu cateva luni inainte, cand Andy Whitfield fusese diagnosticat cu acest tip de cancer. Actorul a raspuns foarte bine la tratamentul primit si parea ca s-a vindecat, insa, in toamna lui 2010, cancerul a revenit.

"Intr-o dimineata de duminica frumoasa si insorita, inconjurat de familie, in bratele iubitei sale sotii, frumosul si tanarul nostru luptator Andy Whitfield a pierdut lupta de 18 luni cu limfomul non-Hodgkin", a declarat Vashti Whitfield, sotia actorului, intr-un comunicat.

Afla mai multe detalii despre moartea lui Andy Whitfield de pe www.mediafax.ro.
 

  • A murit Andy Whitfield, actorul care a innebunit femeile cu abdomenul lui perfect in Spartacus

related posts

Modifică setările cookies