A născut trei copii, dar arată incredibil! Cât de sexy a pozat Megan Fox!


Nu degeaba a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în repetate rânduri. Megan Fox pare să se facă tot mai frumoasă pe măsură ce înaintează în vârstă. Actrița a reușit să își păstreze formele de invidiat, chiar dacă a adus pe lume trei copii și nu se ferește să pozeze în outfituri sumare, spre încântarea fanilor.

Tag-uri: #Megan Fox

Are 32 de ani, trei copii și un corp de invidiat. Indiferent de schimbările din viața ei personală, Megan Fox a reușit mereu să rămână una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood.


 

#BTS ???? by @andylecompte from my upcoming collection with @fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on


 

Come shop my line at Topshop’s SOHO NYC pop-up @topshop @fredericks_hollywood #ad

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on


Printre proiectele cinematografice, Megan a început să își dezvolte și pasiunea pentru modă. Actrița va lansa o colecție de lenjerie intimă și a postat deja un preview pentru cei care îi urmăresc activitatea în mediul online. Vedeta a publicat o fotografie în care apare într-un body negru din dantelă, prin care i se văd sânii. Totuși, pentru ca imaginea să nu fie atât de îndrăzneață, Megan și-a acoperit unul dintre sfârcuri cu un emoticon. 

Babes

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on


Megan Fox s-a cunoscut cu Brian Austin Green în 2004 și, deși au avut o relație tumultoasă, în 2010 s-au căsătorit și au împreună trei copii: Noah (5 ani), Bodhi (4 ani) și Journey (1 an).

related posts

Modifică setările cookies