Megan Fox, pictorial incendiar, in lenjerie intima. Arata spectaculos dupa 3 nasteri


Are 31 de ani, 3 copii, o familie superba si un corp perfect. Megan fox a pozat in lenjerie intima si a demonstrat inca o data ca poate fi cea mai frumoasa femeie de la Hollywood.


egan Fox a devenit celebra dupa aparitia sa in Transformers. Desemnata in urma cu cativa ani cea mai sexy femeie din lume, Megan s-a concentat in ultima perioada mai mult pe familie decat pe cariera. Acum pare ca si-a reindreptat atentia catre viata de vedeta si a facut un pictorial ultra-sexy, in lenjerie intima.

 

Elegance is best worn in lingerie ???? Check out our newest collection featuring Megan Fox (@the_native_tiger) #flauntfredericks

A post shared by Frederick's of Hollywood (@fredericks_hollywood) on


Contul sau de Instagram este luat cu asalt ori de cate ori isi face publica vreo fotografie sexy, admiratorii ei grabindu-se sa o complimenteze cat mai repede. Sute de mii le aprecieri si o multi de aparitii in tabloide admit faptul ca actrita si-a recapatat statutul de sex-simbol, chiar daca afirma, in trecut, ca revenirea dupa a treia nastere a reprezentat pentru ea o experienta ,,oribila": ,,Am muncit foarte foarte mult. De data aceasta, mi s-a parut extrem de greu sa slabesc si a trebui sa alerg foarte mult. A fost groaznic!", afirma vedeta.

 

Megan Fox (@the_native_tiger) making a statement in our newest lingerie ????#flauntfredericks

A post shared by Frederick's of Hollywood (@fredericks_hollywood) on


Chiar si asa, a starnit invidia multor femei care au considerat ca arata deja fantastic, fara prea mari eforturi. Iar adevarul nu este departe, avand in vedere ca pana acum a mai pozat in pictoriale, iar ultimele imagini o arata radiind de frumusete.

 

Megan Fox in our latest lingerie ????

A post shared by Frederick's of Hollywood (@fredericks_hollywood) on



 

#girlboss @fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on


Mai mult fotografii pe Daily Mail.
  • Megan Fox, pictorial incendiar, in lenjerie intima. Arata spectaculos dupa 3 nasteri

related posts

Modifică setările cookies