A oferit un adevarat spectacol la plaja. Cat de bine arata aceasta vedeta intr-un costum de baie minuscul


Alessia Tedeschi este unul dintre cele mai apreciate modele din Italia, iar paparazzi o urmaresc peste tot pe unde se plimba, inclusiv in Statele Unite.


Aflata in Miami, tanara de 23 de ani a oferit un spectacol sexy si provocator, tinand cont de faptul ca si-a expus formele perfecte intr-un costum de baie minuscul. 

Fosta participanta la Miss Italia a purtat un costum de baie format din doua piese, din nunate de maro inchis si portocaliu, cu ajutorul caruia si-a pus in evidenta toate atuurile fizice, tinand cont de faptul ca obiectul vestimentar era plin de gaurele.

In urma cu aproape doi ani, Alessia Tedeschi a suferit un accident grav in urma caruia a fost nevoita sa fie operata pentru a-i fi scoasa splina. Chiar daca a ramas cu o cicatrice destul de vizibila, tanara a marturisit ca nu o deranjeaza acest lucru. 

Pe langa calitatile fizice remarcabile, italianca este cunoscuta si pentru relatiile pe care le-a avut cu diverse persoane importante din fotbalul italian, presa tabloida din Peninsula facand speculatii despre faptul ca una dintre cuceririle Alessiei ar fi Christian Vieri. 

In prezent, se spune ca modelul de origine italiana Alessia Tedeschi este cea mai noua cucerire a fotbalistului Cristiano Ronaldo si cea care a inlocuit-o pe Irina Shayk in viata sportivului.

  • A oferit un adevarat spectacol la plaja. Cat de bine arata aceasta vedeta intr-un costum de baie minuscul

related posts

Modifică setările cookies